Tag: campus

Top 10 MKR Video 2018

Top 10 MKR Video 2018

Banyak benda gile berlaku tahun ni kan? Tapi korang ingat tak apa yang berlaku? Mesti tak sangatkan. Ha! MKR kali ni nak share kat korang video-video
MITI

MITI

MITI bertindak sebagai ejen ‘jual beli’ sebarang produk keluaran dan perkhidmatan (servis) Malaysia dengan negara luar, dan Malaysia berjaya me­nempat
Suara Wanita Muda

Suara Wanita Muda

Wanita zaman sekarang ni ramai yang telah bersuara dan diterima. Tetapi di Malaysia ni masih lagi ada stereotype terhadap kaum wanita. Betul ke statem
Kerajaan Orang Muda

Kerajaan Orang Muda

Kerajaan memainkan peranan yang penting tetapi rakyat tak perlu berharap sangat sebab bila rakyat maju, baru lah kerajaan maju. Walaubagaimanapun, tan
Rusuhan Kuil Seafield

Rusuhan Kuil Seafield

Pada 27 Nov 2018 yang lalu, kejadian rusuhan berlaku di kuil Seafield yang menjadi isu hangat di Internet telah menimbulkan pergaduhan antara kaum dan
Program Moral di Universiti

Program Moral di Universiti

Ramai anggap yang Pendidikan Moral di IPT adalah sama seperti di sekolah dan hanya membebankan je. Tapi betul ke? Dengarkan Juju menerangkan dengan le
Running Club

Running Club

Bosan jogging sorang-sorang? Nak ada member/teman bila ber-jogging? Join lah running club yang ada kat area korang. Dengarkan Faz bincangkan club-club
Agama & Budaya HIV

Agama & Budaya HIV

Agama dan budaya di Malaysia yang lama telah membuatkan netizen menganggap yang sex education dan anything yang berkaitan dengan HIV dan AIDS adalah b
8 / 8 JUMLAH POST