STARTING 2020 DAH VIRAL!

  1. Anggap adik kandung last-last laki kena sondol

Viral Yaya Oku maal hijrah ni digelar ” makan kawan ” sebab sondol laki kawan baik sendiri . Hanna isteri kepada Baa Azhar kecewa kena tipu hidup-hidup dengan suami dan kawan sendiri.Baa azhar sendiri kata ada simpan harapan nak kahwin dengan kawan isteri sendiri sebab tengok keakraban isteri dan kawannya .

2. Alif Aziz tak serik buat hal lagi!

Dari tahun lepas sampai tahun 2020 pun tak habis buat hal lagi , baru-baru ni viral video bekas suami Bella Astilah tunjuk alat sulit dan maki hamun di kawasan kedai makan di Singapura . Yang pelik ,videoni dirakam kawannya sendiri seolah nak jatuhkan maruah Aliff Aziz .

3. Najib razak kena ‘advise’ dengan bini

Tular perbualan call antara bekas perdana menteri kita dan Rosmah yang jadi tarikan orang ramai bila rosmah cakap ” Can i advise you something ” dengan nada yang marah , najib kena advise cukup- cukup sampai mampu cakap ” ok ok ” dan ” mmmmm” yang jadi bualan netizen najib seolah malas layan or takut bini ? nah link boleh dengar sendiri

4. Nursajat kena pukul dengan ” ex boyfriend ”

Mana tak panas cerita ni pasangan yang tak habis viral kalini makin viral bila sajat update dekat ig gambar lengannya yang lebam sebab kena pukul lagi . Dan jadi tanda tanya netizen Coach Yin ke yang pukul . Coach yin pula balas story ig yang bertulis ” memang patut kena pukul sebab mulut macam k***k . Ada pula yang cakap ni gimik mana satu ni ?

5. Lelaki melayu bersilat lepas accident

Video seminit yang jadi viral bualan netizen bila tengok seorang lelaki yang baru dilanggar dan terpelanting terus bersilat arah lain . Tapi jadi tanda tanya semua orang , kenapa dia bersilat? ada yang cakap sebab nak tahan sakit , ada yang cakap siapa budak silat normal ” makluk ghaib masuk dalam untuk selamatkan” . Korang rasa?

COMMENTS