Sex dengan Kepala Mayat – 5 Pembunuh Terzalim Dunia

Pembunuhan ni sebenarnya berlaku kadang-kadang disebabkan latarbelakang oleh bermacam-macam motif, macam politik, kecumburaan, dendam, membela sendiri dan rasa ingin tahu. Ni antara 5 pembunuh yang zalim di dunia

  1. Edmund Kemper 

Pernah dengar nekrofilia? Nekrofilia ni buat oral dengan mayat.  Edmund Kemper adalah salah seorang yang buat sexual act dekat mayat mangsa dia dan he cut the victims head and do the oral intercourse with it. Mangsa pembunuh pertama dia adalah kucing peliharaan sendiri kemudian membunuh nenek dan datuknya dan membunuh ibunya pula dengan memenggal kepalanya waktu dia tidur. Motif pembunuhan adalah kerana semua gadis reminds dia balik kepada maknya yang zalim. 

  1. Luka Magnotta 

Luka Magnotta ni dia terkenal dekat siri netflix ‘dont fuxk with cats’. Kisahnya bermula apabila Luka ni mula membunuh kucing, selepas itu satu kumpulan pencinta kucing terlalu marah dan mengambil tahu perihalnya. Rupanya dia adalah pembunuh bersiri dan inspirasi luka buat macam tu sebenarnya melalui filem basic instict.

  1. Leornarda Cianciulli

Pembunuh bersiri Italian ini, telah melakukan perkara yang paling mengejutkan iaitu membunuh mangsa-mangsanya dan guna darah untuk baked cake kemudian hidangkan pada rakan-rakannya yang datang. 

  1. Katerine Knight 

Katherine Mary Knight adalah wanita Australia pertama yang dijatuhkan hukuman penjara seumur hidup. Dia dihukum kerana bunuh suaminya sendiri iaitu John Charles Thomas Price,  Knight ni menikam Price hingga mati, kulitnya dia kaut dan letakkan kulitnya di cangkuk lepas itu dia masak bahagian kepala dengan badan untuk memberi makan kepada anak-anak dia……

  1. Henry Lee Lucas 

Henry Lee Lucas adalah seorang pembunuh di Amerika. Dia disabitkan dengan kesalahan membunuh sebelas orang dan dihukum mati kerana membunuh Debra Jackson, Lucas menjadi terkenal setelah mengaku lebih dari 100 pembunuhan terhadap Texas Rangers dan pegawai penguatkuasa undang-undang lain ketika berada di penjara.