Port best sambut New Year 2020!

  1. Dataran Merdeka Salah satu tempat yang ” fun” untuk menyambut merdeka kerana suasana yang lapang , view bunga api yang jelas dan ada konsert ” kita punya” yang dimeriahkan oleh ramai artis . Boleh lah sing along.

2. KLCC Park

Klcc park menjadi tempat paling lit tiap tahun menjelang new year sebab “view fireworks” yang sangat jelas dan cantik . Tempat yang sesuai untuk best moment before 2020 .

3. Sunway Lagoon ( NEON COUNTDOWN)

Nak cari kelainan lebih lit dan menarik sambut new year boleh ke sunway lagoon iaitu ” Neon Countdown ” yang dimeriahkan dengan muzik termasuk persembahan yang digilakan orang ramai iaitu DJ Menjadi tarikan kerana diterangi lampu LED lampu neon yang terang . Tak best lah kalau neon takda ” fireworks ” kan . Bunga api 12minit juga dipasang bagi meriahkan neon 2020 .

4. Putrajaya ( Festival Lampu )

Empat hari sebelum tahun baru putrajaya ni menjadi tempat yang ramai aim sebab festival lampu yang cantik, pada malam new year ada live and digital fireworks pula tuh . Ha yang extra nya ada special perfomance . So pergilah enjoy sambut new year okay!

5. The Square, Jaya One

Krismas & Tahun Baru Eves dengan The Square jaya one dimeriahkan dengan pesta yang terbesar di bandar ini dengan menyediakan set DJ hidup , pentujukkan bunga api yang cantik . Tak lupa juga ada persembahan band live!