Online Gig

Disebabkan pandemic covid-19 ni, korang mesti rasa rindu nak turun gig kan?

So, korang boleh je tengok band favourite korang perform dengan layan ‘online’ gig dekat rumah!

Korang bukan saje dapat layan lagu-lagu yang best daripada band favourite korang, tapi juga dapat ‘support’ band-band ni untuk menjana pendapatan semasa pandemik.

Walaupun gig dibuat secara online, tapi semua mereka yang terlibat dalam online gig ni termasuklah kru dan band tetap menjaga SOP.

Untuk join ‘online’ gig ni, sometimes korang tak perlu bayar sebab ada free access tapi kalau yang berbayar korang kena la spend duit sikit!

Don’t worry guys, it worth every penny sebab performance diorang tetap mantap!

COMMENTS