Nampak Halal Tapi…….

Korang tengok sekarang ni selamba je orang buat benda haram. Dah macam makanan harian pula. Sini sis kongsikan 3 benda yang konon halal tapi sebenarnya haram!

 

 

 

Arak memabukkan, pemusnah hubungan kekeluargaan& penyebab panas baran. Sekali try, confirm nak lagi. Nampak macam penyelesai masalah, sebenarnya makin merumitkan. Jadi jangan jadikan ini sebagai short cut untuk release stress k!

 

 

Bercinta sampai syurga konon. Sedap tapi menderita seorang diri di kemudian hari. Lagi-lagi perempuan. Toksah layan sangat nafsu biawak tu. Dan kalau sekarang ni korang mula melayan filem porno, sudah-sudah la tu. Bendani hanya akan merosakkan otak korang. Tau tak, filemporno& filem seram adalah benda negative yang paling susah nak dibuang dari kepala korang bila dah start tengok.

 

Banyak dah iklan kesedaran disiarkan luar sana pasal bahaya dadah ni. Overdose boleh menyebabkan kematian. Mlah dijangkiti HIV kalau berkongsi jarum. Sedap kejap, merana badan seumur hidup. Jangan rosakkan masa depan anda demi nikmat sementara.

 

 

Jauhilah 3 benda ni dalam hidup korang.

Hati -hati geng dalam memilih kawan.

 

 

 

 

 

 

.

COMMENTS