KONDOM Dan Malaysia. Pengeluar Terbesar Dunia?!

#Kondom ni satu subjek yang taboo di Malaysia, apa-apa tentangnya dan sewaktu dengannya kerap disorok dan tak dibincangkan oleh kita. Tapi kan, #Karex ni pula asal dari Malaysia, dan merupakan pengeluar terbesar di dunia! Ha Macam mana tu? #TopGlove yang buat sarung tangan pun masuk juga bidang pembuatan kondom ni!

DISCLAIMER: Kami tidak memiliki apa-apa footage dan music yang ada didalam video ini.

Lawati website kami di: https://mykampusradio.com/

Follow kami di:

Facebook: https://www.facebook.com/mykampusradio/

Instagram: https://www.instagram.com/mykampus_radio

Twitter: https://twitter.com/mykampusradio

Download App kami di Playstore dan Appstore

COMMENTS