Doodle Art

Doodle Art

Seni Doodle adalah satu lukisan coretan yang tidak difokuskan. Seni Doodle adalah perkara yang paling mudah dilakukan di media , kertas, pen dan pensel.  Seni Doodle sendiri adalah gaya lukisan yang penampilannya abstrak, beberapa lukisan yang tidak mengandungi makna, tetapi ada juga beberapa karya penting yang sering menghasilkan bentuk yang tidak tepat tetapi kelihatan unik dan menarik.

Seni Doodle adalah nama catch-all yang digunakan untuk menggambarkan semua doodling yang tidak sesuai dengan ‘bentuk atau gaya’ tertentu. Ia boleh menjadi hitam & putih atau berwarna, menjadi ‘sesuatu’ atau menjadi abstrak, menjadi sebahagian daripada karya seni yang lebih besar atau menjadi karya seni, menjadi karya rumit dan rumit yang rumit atau lukisan bergambar ketika anda menunggu.

Seni Doodle telah menunjukkan bahawa coretan benar-benar membantu anda memberi perhatian yang lebih baik kepada perkara-perkara yang berlaku di sekeliling anda. Bagi kebanyakan orang mereka membuat seni doodle kerana mereka suka melukis, tetapi mereka  tidak mahu terperangkap dalam sesuatu yang terlalu memakan masa. Keindahan Seni Doodle adalah keseronokan dan santai, boleh menjadi sebesar yang anda suka, seperti yang anda suka dan selesai bila-bila masa anda suka. Ini boleh menjadi bentuk seni yang cepat, dengan unsur-unsur yang berulang membuat keharmonian dengan usaha yang diperlukan seperti yang anda pilih.

Doodling sering digambarkan sebagai ‘seni tanpa berfikir’ Saya tidak suka penerangan itu . Jadi daripada menggunakan istilah ‘doodling’ saya akan menyebutnya Seni Doodle seperti yang saya fikir yang sedikit lebih sesuai dan jujur ​​sedikit kurang menghina! Sama ada cara, Seni Doodle tidak ada peraturan, bentuk tekanan FUN rendah yang mudah, menyeronokkan dan sebaik sahaja anda mula, sukar dihentikan! Sama ada anda sedang melukis halaman yang penuh dengan spiral atau memasukkan bunga doodled ke dalam sekeping kanvas – itu Seni Doodle!

PAGES

1 2

COMMENTS