Category: Shows & Podcast

1 95 96 97 98 99 108 970 / 1075 POSTS
Confession Si Sugar Baby ..

Confession Si Sugar Baby ..

Kenali sisi kehidupan seorang gadis bergelar sugar baby. #MykampusAM kongsikan. Hari: Khamis Tarikh: 15 November 2018 Masa: 9 am - 1130 a
Halloween party – organize rumah hantu anda sendiri

Halloween party – organize rumah hantu anda sendiri

Faz nak ceritakan macam mana korang boleh uruskan rumah hantu korang sendiri dengan tema dan games party yang korang boleh cuba untuk halloween weeken
Hukuman mati di Malaysia

Hukuman mati di Malaysia

Hukuman adalah hukuman yang dijatuhkan kepada persalah yang telah melanggar peraturan yaang berat seperti membunh dan mengedar dadah. #kanteen kali in
Demokrasi Asia

Demokrasi Asia

Adakah demokrasi itu berbeza di Asia atau adakah ia sebagai alasan? #MYKAMPUS AM harini rungkaikan sedikit mengenai perkara ini kepada semua. Hari
Kebanyakkan parti politik di Malaysia wujud berasaskan kaum tertentu, adakah kita bersifat perkauman?

Kebanyakkan parti politik di Malaysia wujud berasaskan kaum tertentu, adakah kita bersifat perkauman?

#KANTEEN membincangkan isu ini Hari : Rabu Tarikh : 14 November 2018 Masa : 11.30am - 2pm Tweetkan penda
Pengharaman Straw

Pengharaman Straw

Malaysia merupakan no ke 8 di dunia penyumbang pencemaran alam sekitar. Jadi patut ke kerajaan haramkan straw? Macam mana perasaan rakyat yang dah ter
Gym untuk para gadis

Gym untuk para gadis

Kalau anda suka bersenam dengarkanlah show AM bersama Intan dengan senarai gym untuk wanita yang inginkan keselesaan bersenam tanpa pandangan mata mat
All In One Store ..

All In One Store ..

Yubiso, Miniso, Daiso & Kaison- Nampak murah tapi tak semestinya ada nilai yang sama. #MykampusAM kongsikan mana yang lagi boek! Hari: S
PTPTN : Diubah/ dikekalkan atau dimansuhkan?

PTPTN : Diubah/ dikekalkan atau dimansuhkan?

Kenapa peminjam ptptn ni susah sangat nak bayar balik ? #kanteen berkongsi dengan warga kampus Hari : Selasa Tarikh : 13 November 2
Budaya Forward Whatsapp

Budaya Forward Whatsapp

Adakah 'budaya forward' whatsapp boleh membawa kesan kepada seseorang dan bagaimana kita boleh determine berita yang disebarkan betul atau tidak .
1 95 96 97 98 99 108 970 / 1075 POSTS