CARA JADI JUTAWAN EXPRESS :BUKAN MLM

Aplikasi ” Sugar Book” adalah aplikasi yang menjadi sebutan orang muda sekarang. Apps ni akan bagi pilihan untuk pilih role sama ada sebagai Sugar daddy, Sugar Mommy dan Sugar Baby . Nak tahu lebih lanjut? baca ni .

Kerja senang , sugar baby hanya meneman sugar daddy ke mana-mana.

Dengan menggunakan apps ini , ramai perempuan yang terdesak mendapat duit dengan jalan mudah dengan hanya meneman sugar daddy kemana – mana , shopping , makan dan bagi perhatian pun dah dapat bayaran yang banyak rundingan dari sugar daddy dan sugar baby.

Melibatkan seks untuk mendapat bayaran yang lumayan

Ada pula kerja extra yang dilakukan oleh Jutawan express ini dengan memenuhi kehendak sugar daddy , sugar baby atau sugar mommy dengan menjalinkan hubungan seks untuk mendapatkan duit yang luwayan , Sebab itu ramai orang muda yang berebut peluang mengambil jalan mudah untuk kaya .

Menjadi perempuan simpanan atau “scandal” Sugar daddy

Ada yang hanya menjadi scandal sugar daddy untuk tempoh tertentu dan dimewahkan oleh sugar daddy seperti diberi rumah , duit , kereta atau dibayar gaji dengan lumayan.

Lelaki muda menjadi ” anak ikan ” sugar mommy

Mengambil jalan mudah dengan menjadi anak ikan sugar mommy dengan hanya mengikut kehendak sugar mommy seperti teman shopping , puaskan nafsu dan banyak lagi tapi tetap dibayar gaji yang mewah walaupun untuk masa yang singkat.

Sugar baby diberikan pekerjaan bagi menutup scandal .

Sugar baby diberikan pekerjaan seperti menjadi pembantu peribadi kepada sugar daddy atau sugar mommy untuk menyorokkan scandal mereka dari terbongkar.

Older Post

COMMENTS