(Bajet) Sparepart Kereta Murah

Kereta mahal (*sebab awek senang terpikat*) tapi takda duit nak maintenance kereta? Nak beli sparepart yang murah untuk jimat tapi tak tahu dekat mana?

 

V Two Auto Part Trading
Alamat : Jalan LJ 2, Taman Industri Lembah Jaya, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
Maps : http://bit.ly/2iXRFhp

 

Fordcon Jaya Sdn Bhd
Alamat : No. 23, Jalan DBP Dolomite Business Park, Selangor, 68100 Batu Caves, Malaysia
Maps : http://bit.ly/2j1Yfnz

 

Asa Auto Parts
Alamat : 3A, 5A, Jalan Batu Tiga Lama, Taman Sri Rasau, Seksyen 16, Shah Alam, 40200, Shah Alam, Selangor
Maps : http://bit.ly/2jnbpYG

TCR Auto Parts Trading Sdn Bhd
Alamat : 51, Jalan Segambut Selatan, Taman Segambut, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Maps : http://bit.ly/2iy84pT

 

Kedai Alat Ganti Kereta
Alamat : 71, Jalan Sultan Azlan Shah, Titiwangsa Sentral, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Maps : http://bit.ly/2jc6wCL

 

Jadi sekarang dah tahu kan? Boleh lah beli spare part murah pastu pasang dekat kedai yang sepatutnya. Boleh lah bergaya dengan kereta baru (*usha awek tengah jalan dengan kereta mahal*)

Kalau korang ada apa-apa topik yang nak kami postkan, emelkan kepada [email protected]

 

COMMENTS