Author: Tyra

1 2 10 / 18 POSTS
Bunian: Makhluk Mitos Keturunan Nabi Adam

Bunian: Makhluk Mitos Keturunan Nabi Adam

Bunian tu cantik kan? Sebab tu la #DianaDanielle, #Uqasha dengan #MayaKarin selalu dapat watak sebagai bunian. Tapi korang tau tak bunian tu apa sebe
Orang Minyak: Manusia Bertopengkan Syaitan!

Orang Minyak: Manusia Bertopengkan Syaitan!

Kena tipu dengan bomoh? Niat asalnya cuma nak kebal je, tiba-tiba kena paksa buat benda pelik-pelik. Jom Kita tengok kisah sedih Orang Minyak ni!
Toyol: Makhluk Kesayangan Rakyat Malaysia

Toyol: Makhluk Kesayangan Rakyat Malaysia

Toyol pernah menjadi kegilaan masyarakat pada zaman dahulu. Apa istimewanya toyol ni sampai orang dulu-dulu sanggup bela makhluk kecil berwarna hijau
Dari Graduan Seni Halus Menjadi ADUN: Kenali Syerleena Abdul Rashid

Dari Graduan Seni Halus Menjadi ADUN: Kenali Syerleena Abdul Rashid

ADUN Seri Delima, Syerleena merupakan seorang Ahli parti DAP. Jom kita kenali pemimpin wanita melayu ini! #PulauPinang #ADUNSeriDelima #Syerleena
Everything Sabah: Keunikan Negeri Dibawah Bayu Yang Orang Tak Tahu!

Everything Sabah: Keunikan Negeri Dibawah Bayu Yang Orang Tak Tahu!

Sebut nama Sabah je mesti orang ingat orang sana duduk atas pokok la, pakai cawat lah tapi sebenarnya banyak je tempat-tempat menarik dekat sana. Jad
Jalur Gemilang Bermula Dengan Pertandingan Cipta Bendera, Inilah ceritanya!!!

Jalur Gemilang Bermula Dengan Pertandingan Cipta Bendera, Inilah ceritanya!!!

Dah 63 tahun kita menyambut kemerdekaan, tapi korang tahu tak apa asal usul bendera kebangsaan kita ni? Jom kita tengok sejarah disebalik Jalur Gemil
Jalur Gemilang Dikibarkan Di Pentas Olimpik!!!

Jalur Gemilang Dikibarkan Di Pentas Olimpik!!!

Menggamit memori olimpik, jom kita tengok jaguh-jaguh negara yang pernah mengharumkan nama negara dan memenangi pingat dalam sukan olimpik. #Olim
Wanita vape hot or not?

Wanita vape hot or not?

Trend vape makin havoc dalam kalangan wanita sampai ada netizen yang kurang senang tengok mereka. Ini sebahagian dari show "Wanita vape hot or not?"
Dunia Palsu Orang Malaysia di Kaca Televisyen

Dunia Palsu Orang Malaysia di Kaca Televisyen

Sebahagian dari show Dunia Palsu Orang Malaysia di Kaca Televisyen bersama penggiat seni legend iaitu A.Wahab Hamzah dan pengkaji sejarah muda Najmi
Orang Malaysia Obses Terhadap Hantu!

Orang Malaysia Obses Terhadap Hantu!

Kalau upload video pasal mistik or tayang filem seram, confirm laku! Terbukti orang kita suka sangat tengok hantu. So hari ni kita akan tanya pendapa
1 2 10 / 18 POSTS