10 Peraturan Seks Yang Sebenarnya Wujud!

Seks? Wahhh cakap pasal seks je happy je korang kan? Tapi pernah tak korang terfikir yang sebenarnya wujud peraturan-peraturan tentang seks yang pelik tapi benar.  Jom kita baca dan ketahui apalah agaknya peraturan yang termaktub dalam undang-undang dalam beberapa negara di seluruh dunia nie.

#1. Arizona.

Mempunyai satu dildo dalam rumah tak jadi apa-apa masalah tapi kalau ada dua dildo dianggap haram oleh masyarakat di sana! Lepastu, payudara perempuan di sana tak dianggap sebagai private parts pun, so dorang sangatlah mengharuskan untuk perempuan tayang payudara kat publik. Berpesta lah yer lelaki-lelaki kat sana! LOL *terhibur*

#2. Hong Kong.

Para isteri di Hong Kong sah disisi undang-undang membunuh suami dorang yang curang tapi dengan syarat kena bunuh dengan tangan kosong. Haaa setahun kemudian pun tak dapat bunuh kot, apalah sangat kudrat insan bergelar wanita nie kan uolls! Dan, isteri boleh bunuh perempuan simpanan si suami tu dengan cara apa sekalipun dan tak kira kat mana pun. Wow women power sangat! Tapiiiii kalau didapati si isteri pulak yang curang, isteri boleh dihukum bunuh dengan apa cara sekalipun. Guna kapak ke, guna senapang gajah ke, guna pisau hiris-hiris kulit isteri tu ke. Adalah sangat di alu-alukan! Macam tak adil pulak kennn?

#3. Lebanon.

Di Lebanon, lelaki dibenarkan ‘bercinta’ dengan binatang dengan syarat ia adalah binatang betina. Hukuman mati dikenakan kepada lelaki yang diketahui berhubungan dengan binatang jantan.

#4. Uruguay.

Suami yang menangkap basah isterinya yang curang dengan lelaki lain diizinkan untuk membunuh isteri dan boyfriend si isteri dengan memotong hidung isteri and potong zakar boyfriend isterinya. Takda kerja lain betulkan? Aduh ngeri betul!

#5. Colombia.

Di kota Cali, wanita yang baru lepas berkahwin hanya boleh melakukan hubungan seks dengan suaminya pada malam pertama dengan syarat ibu isteri berada di dalam bilik untuk tengok adegan anak perempuan and menantunya pada malam pertama mereka. Hmm mungkin si ibu nak tunjuk ajar kot..

Nak tahu apa lagi yang merepek-repek? Click lah nextpage!

PAGES

1 2

COMMENTS