Senyuman Killer Yang Buat Anda Tergamam!

Hot guys yang mencuri perhatian makcik2 dan anak dara kat luar sana memang tak sah kalau Yb Syed Saddiq tak masuk list kan?

Ingat orang laki je ke pandai cuci mata? Huhuhu, kami yg gegirl pun selalu taw skodeng dan selidik tentang lelaki yang kami admirer. Siapa tak kenal dengan Syed Saddiq kan? Sape nak tahu 10 perkara unik dan menarik dalam mengenal figura ini. Jom ketahui perkara hot tentang beliau:

 

1)Anak Mak

Anak Mak kat sini bukannya bermakna Yb sering berkepit dengan maknya iaitu Puan Mahani tetapi Yb ni beliau seorang yang family guy terutamanya bila hal yang babitkan ibunya. Yb amat concern tentang dorongan dan nasihat ibunya yang dirasakan amat function untuk hidup beliau.  Haa so sweet kan, huhuhu beruntung siapa nanti yang dapat teman hidup macam ni. Kata orang nak tahu lelaki itu camne nanti bile hidup dengan kita, tengok je camne dia layan familynya taw. Ingat tu!

 

2)  Budak Jahat

Tak percaya? Pergi kelab malam masa study dulu? Lepak di cyber cafe lepas waktu sekolah? Yb pernah hadap semua tu laa korang. Jiwa tengah muda kot. Serius betul ni, tapi dulu laa..hehehe sekarang Yb memang lebih matang dan berkarisma. Of course ibu Yb laa yang cetus perubahan dalam hidup beliau. Agaknya kalau korang sendiri, sape ehh sumber inspirasi tu? Hmmmm..

 

3) Gameboy masuk dunia Pokemon

Yb ni ade 7 ekor kucing peliharaan, haa banyak kan? Pencinta haiwan dan Gameboy ni namakan kucing-kucingnya dengan nama dari kartun famous Japan Pokemon iaitu Pikachu, Pichu, Mew, Mewtwo, dan Meow Meow. Hahaha bayangkanla balik je dari settle hal sukan negara, Yb mandikan kucing, main dengan kucing, borak je dengan family pun masih ribakan kucing. Kira dah macam aktiviti harian beliau bila kat rumah la ni.

 

4) Pemalu tapi nak berdebat

Mesti korang tahu kan yang Yb ni sebenarnya kaki debat dan merupakan juara debat dunia sebanyak 3 kali sepanjang penglibatannya dalam dunia perdebatan. Dulu Yb ni seorang yang pemalu. Tapi yang bagusnya pasal Yb beliau ambik pendekatan dengan cara involve dalam perdebatan, kalau korang yang shy ni,camne korang atasi erk?

 

5) Mimpikan Selena Gomez

Sape memang peminat Selena Gomez? Kalau korang minat artis international ni, korang memang geng laa dengan Yb sebab beliau memang minat giler artis cilik ni sejak awl pembabitannya dalam bidang seni hiburan lagi. Dari kisah populariti hinggalah kisah hidup sensasi dengan Justin Bieber dulu malah hal sebelum ni pun Yb ambik tahu tau pasal Gomez ni. Cayalah Yb!

 

PAGES

1 2

COMMENTS