Sekali Sedut Dah ‘High’ ..

Penggunaan rokok elektronik yang menjadi fenomena yang semakin berleluasa terutamanya dalam kalangan anak muda kita sendiri. Ada yang menggangap vapor ibarat lambang gaya hidup baru yang trendy, siapa isap vape tu dia up to date lah tu. Bila dah hisap vape mestilah kena ada flavor vape pulak kann? Flavor vape boleh diibaratkan sebagai nyawa kedualah untuk vape, kalau takda memang tak boleh layanlahhh! MKR listkan flavor vape e-juices yang thorbaek ..

#1. Fcukin Munkey by Fcukin Flava.

Lit betul nama! Dikeluarkan oleh syarikat vape terkenal iaitu Fcukin Flava- katanya ada beratus jenis flavour yang dikeluarkan tetapi Fcukin Munkey antara yang terlaris yang terhangat yang dijual dipasaran. Gabungan rasa menthol, honeydew and bubble-gum menjadi gilaan ramai.

Mengandungi nicotine sebanyak 6mg untuk 50ml isipadu dan dijual dengan harga RM45. Jangan risau, kalau tak nak pergi kedai takpa, korang boleh beli online terus okay! Search je nama Fcukin Munkey by Fcukin Flava.

#2. Horny Mango by Horny Flava.

Diperkenalkan oleh syarikat vape Horny Flava. Siapa je yang tak suka manga kan? Dengar nama pun dah tahu yang korang akan horny dengan flavor nie. Mempunyai rasa mangga tulen, bayangkan korang makan mangga harum manis dan dijadikan flavor vape pulak- perghhhh terangkat! Mengandungi nicotine sebanyak 6mg untuk 65ml isipadu dan ijual dengan harga RM40 satu botol, buat penggemar mangga tu cepat dapatkan okay!

#3. Vintage Classic (Lemon Sangria) by Basic Vapor.

Basic Vapor mengeluarkan satu flavor vape yang lain dari yang lain iaitu gabungan lemon dan rasa ala-ala coke yang menghasilkan rasa sangat unik dan segar, katanya akan mewujudkan sensasi rasa yang berbeza! Mengandungi nicotine 3mg sahaja untuk 60ml isipadu dan dijual dengan harga RM35 satu botol.

#4. Mango Blackcurrant by AJ Vape.

Kombinasi yang manis dari buah blackcurrant dan jugak mangga- menjadikan rasa flavor nie agak sedikit strong. Sesuai untuk korang yang suka dengan rasa yang agak kuat. Nak tahu apa rasa blackcurrant and mangga? Korang kenalah try! Kandungan nicotine sebanyak 3mg untuk 50ml isipadu dan dijual dengan harga RM35.

#5. Lemon Mojito by Brewtender.

Shout out to penggemar mojito! Segarkan diri korang dengan rasa lemon mojito yang digambarkan rasanya halus sangattt, MKR tak boleh bayangkanlah rasa halus yang macam mana. Maybe kena try sendiri kot!

Kombinasi rasa lemon dan rum and sedikit rasa sensasi pudina! Fuhhh dengar pun dah boleh tahu fresh kan? Mengandungi nicotine sebanyak 3mg untuk 60ml isipadu dan dijual dengan harga RM33 sahaja.

Flavor apa lagi yang lit? Click nextpage! 

PAGES

1 2

COMMENTS