Rangsangan Yang Aneh!

Mesti korang dah bayangkan rangsangan yang sedap-sedap kan? Ahaaa entri kali nie akan berikan korang satu rangsangan yang lain dari yang lain. Ini bukan sekadar rangsangan biasa je uolls!

# Dacryphilia- Terangsang dengan tangisan.

Satu penyelidikan yang dibuat oleh  International Journal of Sexual Health- ada 2 jenis iaitu sadism dan voyeuristic. Sadistic- dia akan terangsang bila tengok orang lain menangis/sedih/emosi dan akan terangsang kalau pasangan dia buat dia menangis. Voyeuristic-  akan terangsang dengan orang yang tak nak menangis tetapi dipaksa untuk menangis untuk tingkatkan lagi rangsangan dorang. 

# Spectrophilia- Terangsang dengan makhluk halus.

Mengaku akan terangsang dengan makhluk halus dan selalu visualize mengadakan hubungan seksual dengan makhluk ghaib. Kesha (penyanyi terkenal omputih)- claim dirinya mengadakan hubungan intim dengan makhluk ghaib. This is crazyyyyyy! Ada rasa ke?

# Klismaphilia- Terangsang dengan ketawa.

Akan terangsang bila pasangan dorang senyum/ketawa. Lepastu, suka geletek pasangan sendiri and dorang jugak suka kalau dorang pun digeletekkan/digeli kan. HAHA apa punya jenis rangsangan lah nie? Sis terhiburrrr!

# Gerontophilia- Terangsang dengan wanita berusia.

0.15% lelaki muda cenderung terangsang dengan wanita warga emas (60 tahun ke atas). Katanya, lagi tua lagi menarik perhatian dan kalau muda pulak tak best and tak dapat real punya kepuasan. Amacam para lelaki, bolehlah lepas nie try golongan grannies pulak.

# Eproctophilia- Terangsang dengan bau kentut.

Satu daya tarikan seksual yang sukakan bau kentut pasangan dorang dan dorang akan sentiasa fikir/berangan pasangan dorang untuk kentut. So, kalau tak kentut tak boleh terangsang lah kan? Kesian, nasib tak mati lemas bau kentut pasangan sendiri.

Baik mengaku cepat korang tergolong dengan daya rangsangan yang mana? Mesti korang suka bau kentut pasangan korang kan? Mengaku jelahhhhh!

COMMENTS