Pasangan Selebriti Sensasi Malaysia yang Break Up Disebabkan Scandal

 

  1. Mia Ahmad dan suami (pemain bola Johor)

Paling tragis weii sebab Mia Ahmad baru sahaja selamat lahirkan zuriat buat pengikat perhubungan dia dan jugak suami yang meruapakan pemain bola sepak JDT. Bayangkan ketika dalam pantang, dia harus telan berita sensasi suaminya yang dikatakan berlaku curang.

2. Amelia Henderson dan suami (Kerabat Diraja)

Perkahwinan nya dulu dengan kerabat diraja Kedah, Tunku Datuk Harrunnarasheed Putra Tunku Annuar dah cukup panas,kini makin hot pulak kerana suaminya kini sudah ada pengganti dan sudah pun bercerai dengan Amelia. OMG!!!

3. Elly Mazlein dan suami (Faye Kusairi)

Kalau dah dua-dua public figure, kisah mereka boleh dikatakan hangat sepanjang tahun dengan pelbagai spekulasi dan cerita. Faye Kusairi dilabel sebagai perampas kerana bernikah dengan bekas suami Kak Lina Pom pom (Elly Mazlein). Mohon still alert and ambik tahu laa pasal anak erk Azmi.

4. Izreen Azminda dan Ude (Intan)

Tiada hati pada isteri lagi penyebab Ude, seorang pemain keyboard menceraikan isterinya dan terus on that same time sedang berbahagia berkahwin dengan artis Izreen Azminda, seorang janda beranak satu. Hmm kahwin dengan janda dan cerai wife untuk jadikan Intan janda jugak. Apa korang fikir?

5. Elfira Loy dan Sufian Suhaimi

Bagai pasangan muda yang secocok, tunggu masa je nak berkahwin tapi apakan daya terputus tunang pulak dikatakan atas atasan pihak Elfira yang ada perselisihan faham dengan Sufian. Now dua-dua dah ada pengganti so move on and enjoy life dengan pasangan korang k!

 

PAGES

1 2

COMMENTS