1 2 3 4 197 20 / 1966 POSTS
Variasi Nama!

Variasi Nama!

Nama yang diletak di dalam IC tidak digunakan sama sekali, apabila memanggil seseorang di setiap perbualan ringkas. Kenapa nickname lebih di pilih?
Protes Secara Aman: Panduan dari Majlis Peguam Malaysia (Jawantankuasa Hak Asasi Malaysia)

Protes Secara Aman: Panduan dari Majlis Peguam Malaysia (Jawantankuasa Hak Asasi Malaysia)

https://youtu.be/kzHie1JXK14 Nak buat #Protes tapi takut dan tak tahu? Jom tonton dan dapatkan semua info untuk buat #PerhimpunanAman di Malaysi
3D Workers Made in Malaysia

3D Workers Made in Malaysia

Sektor pekerjaan di Malaysia adalah amat terhad. Ini menunjukkan sektor ekonomi dan pembangunan di negara semakin membangun dan semakin pesat. ht
KJ: Anak Mertua PM, Oxford, Banker, Brigedier Jeneral & Menteri Kesihatan, Kenali Khairy Jamaluddin

KJ: Anak Mertua PM, Oxford, Banker, Brigedier Jeneral & Menteri Kesihatan, Kenali Khairy Jamaluddin

https://youtu.be/avVsDrjZosI Pemenang pingat emas Sukan SEA, berpangkat Brigedier Jeneral dalam Askar Wataniah. Jom kenali menteri #Rembau, #Kha
Pikat Isteri Orang? Anda Boleh Didakwa

Pikat Isteri Orang? Anda Boleh Didakwa

Ramai kalangan masyarakat kita sebenarnya tidak tahu bahawa memikat isteri orang adalah satu jenayah! Tak sangka pikat isteri orang adalah satu jenay
10 Masjid Popular Di Malaysia

10 Masjid Popular Di Malaysia

Masjid sudah semestinya tempat yang sering menjadi persinggahan untuk #umatislam menunaikan #ibadah. Nak cari #masjid yang besar, selesa dan lawa? Jo
Jejak Nusantara “Penderitaan Orang Jawa Menanam Kopi”

Jejak Nusantara “Penderitaan Orang Jawa Menanam Kopi”

Siapa kat sini #WongJowo? (orang jawa) Maybe nenek moyang kita berkait dalam cerita kemasukan #Kopi ni melalui penjajahan #Belanda. Hah jom layan.
Taksub Game, Pil Online DADAH!

Taksub Game, Pil Online DADAH!

Sebut je games siapa yang tak gila untuk terus and terus main je kan sampai addicted la benda ni dalam kehidupan seharian. Persoalannya, addicted den
Michelle Yeoh, Antara 10 Orang M’sia Di Mata Dunia

Michelle Yeoh, Antara 10 Orang M’sia Di Mata Dunia

Dunia #hiburan sudah pasti tidak asing dengan semua orang. Tanpa kita sedar ramai je sebenarnya anak seni kita yang memenangi #anugerah peringkat #an
BFF ku Madu ku!

BFF ku Madu ku!

Ada trend sekarang di mana si isteri ingin membalas idea suami yang ingin beristeri ramai dengan konsep "ok nak tambah satu lagi tapi kahwin je lah d
1 2 3 4 197 20 / 1966 POSTS