Top 5 Gelagat kucing yang sama seperti manusia

By: Shaz

Picture

Kucing diantara haiwan yang terbanyak dibela oleh manusia. Kucing memang terkenal

​dengan sifat manja terhadap tuannya tapi korang pernah tengok tak gelagat kucing yang

kadang-kadang menyerupai gelagat manusia. Jom kita tengok gelagat-gelagat kucing yang

korang sendiri pun pernah buat.

Top 5 Gelagat Kucing yang menyerupai manusia.

1. Exercise. Tengok kucing ni yang cuba stretching kaki sambil baring. Korang pun tak boleh

​    straightkan kaki macam ni

2. Mengurut. Kucing hitam tu macam kena paksa urut je. 

3. Bila kau tengok semua tekun jawab exam tapi kau seorang tak tahu apa-apa.

4. Tipu la siapa tak pernah kong macam ni. Kucing ni out lepas main kejar-kejar dot laser.

5. Siap berjalan guna 2 kaki je lepastu letak tangan atas meja. Kucing ni memang half

human.

6. Siapa ada video kucing peliharaan sendiri jom la kongsi di mykampus radio

So kalau korang ada any suggestion tentang topik kucing ataupun topik lain korang boleh

email dekat kitaorang di

[email protected]

COMMENTS