Chilling At Pasar Pagi Pudu- Yayy or Nayy?

Asyik chill kat mall je, apa kata we back to the oldskool way! Siapa kata warga muda tak boleh ber-chill kat pasar? MKR berhujung minggu di Pasar Pagi Pudu! Nak tahu apa benda menarik yang boleh korang buat walaupun kat pasar? MKR kongsikan!

# OOTD lorong misteri!

Jangan tak percaya yang korang sebenarnya boleh je nak ber-OOTD kat pasar pagi Pudu nie! Barulah rare sikit uolls. Buat yang suka bergambar tu tunjukkan kelainan korang! Korang boleh try bergambar kat lorong-lorong yang ada kat pasar pagi pudu nie untuk effect misteri and kelam, lorong kat situ memang boek lah!

# OOTD dengan sayurrrr!

Selain kat lorong misteri tu, korang boleh jugak try bergambar kat tempat jualan sayur-sayur dan buah-buah. Sebabnya, warna semulajadi buah and sayur kan menarik, colorful, mesti nice gila. Percayalah, memang its all great in picture! Jangan risau kat sana takkan ada penjual yang akan marah korang pun kalau korang nak bergambar dengan barang jualan dorang. Silap-silap dorang fikir yang korang nak promote 😀

# OOTD dekat wet section!

Kalau korang nie jenis tak kisah and main redah je- boleh je ber-OOTD kat section ikan daging ayam, pun stylo jugak what! Kalau kena dengan expression muka korang and kena dengan tema pasar ke kan, alah korang boleh je acah-acah jadi penjual ke. Perghhhh memang rare!

Nak tahu apa lagi yang menarik? Click nextpage!

PAGES

1 2 3 4

COMMENTS