Category: Podcast

1 12 13 14 15 16 18 140 / 173 POSTS
Privasi antara Doktor & Pesakit

Privasi antara Doktor & Pesakit

Adakah salah untuk kiyta berahsia dengan doktor? Tetapi mengikut Sumpah kedoktoran doktor tidak akan memberitahu segala privasi pesakit. Sejauh manaka
Kebebasan Atau Agama

Kebebasan Atau Agama

Abad ke-21 ni banyak cabaran dan masalah yang di hadapi oleh kaum wanita. Dari segi agama dan kebebasan. Mana hak mereka di Malaysia ni? Mana equality
Perlukah Ada Campur Tangan Ahli Politik Dalam Sukan?

Perlukah Ada Campur Tangan Ahli Politik Dalam Sukan?

Di Malaysia, kebanyakkan persatuan sukan diketuai oleh ahli politik & royal family. Melalui sukan, propaganda politik untuk mempengaruhi orang lai
Terhakis Bahasa Melayu

Terhakis Bahasa Melayu

Bahasa Melayu semakin dilupakan di tanah air dan masyarakat kita pun suka pandang rendah. Apa yang kita boleh buat untuk jadikan Bahasa Melayu ni baha
Apps selain GRAB

Apps selain GRAB

Adakah GRAB masih relevan di abad ini? Seringkali kita mendengar GRAB memonopoli penggunanya. Jadi di MKR kami mahu membincangkan apps lain untuk peng
Top 10 filem seram – pilihan Yaya

Top 10 filem seram – pilihan Yaya

Podcast kali ini Yaya akan kongsikan top 10 filem seram yang pasti akan membuatkan and peluh sejuk, kecut perut dan kemut kemut. Top 10 dan 9 : Top
Push up bra

Push up bra

Inginkan payudara besar? Perlukah guna ubat untuk membesarkannya? Adakah boleh sahaja menggunakan push up bra? Mari dengarkan show push up bra bersama
Halloween party – organize rumah hantu anda sendiri

Halloween party – organize rumah hantu anda sendiri

Faz nak ceritakan macam mana korang boleh uruskan rumah hantu korang sendiri dengan tema dan games party yang korang boleh cuba untuk halloween weeken
Hukuman mati di Malaysia

Hukuman mati di Malaysia

Hukuman adalah hukuman yang dijatuhkan kepada persalah yang telah melanggar peraturan yaang berat seperti membunh dan mengedar dadah. #kanteen kali in
Pengharaman Straw

Pengharaman Straw

Malaysia merupakan no ke 8 di dunia penyumbang pencemaran alam sekitar. Jadi patut ke kerajaan haramkan straw? Macam mana perasaan rakyat yang dah ter
1 12 13 14 15 16 18 140 / 173 POSTS