Barang Budak 90an Ke Bawah Boleh Relate

Zaman makin moden, jadi banyak dah benda yang dulu kita selalu guna tapi sekarang nak nampak bayang pun dah susah. Budak 70an, 80an, 90an cuba tengok barang apa yang jadi kenangan korang. Komen kat bawah tau!

#kenangan #nokia3310 #nolstagia


Lawati website kami di:
https://mykampusradio.com/

Follow kami di:
Facebook: https://www.facebook.com/mykampusradio/
Instagram: https://www.instagram.com/mykampus_radio
Twitter: https://twitter.com/mykampusradio

Download App kami di Playstore dan Appstore:
Android: https://bit.ly/39Zy0aP
IOS: https://apple.co/3sWE1wo

DISCLAIMER:
Kami tidak memiliki apa-apa visual dan audio yang ada di dalam video ini.

COMMENTS