Author: fatihahmisran

1 2 10 / 16 POSTS
Instagram Kurang Follower? – Ini Port Ber-OOTD Wajib Pergi

Instagram Kurang Follower? – Ini Port Ber-OOTD Wajib Pergi

Mesti bosan kan asyik berootd dekat depan rumah je. Kalau keluar pun tak tau nak gi mana? Jangan risau wahai Instagrammable! Kami senaraikan 10 pilih
Hidup Mati Di Parlimen – 10 Ahli Parlimen Terlama

Hidup Mati Di Parlimen – 10 Ahli Parlimen Terlama

Seperti yang kita ketahui ada 222 ahli #parlimen di #Malaysia. Ada yang dah tiada, berhenti dan ada juga yang dipecat. Tapi tahukah kita siapa ahli p
15 Orang Terlibat Kes 1MDB, Berapa dan How Mereka Dapat?

15 Orang Terlibat Kes 1MDB, Berapa dan How Mereka Dapat?

https://youtu.be/W9T1mtFsrsc Kes #1MDB sehingga kini menjadi isu yang sangat panas. Ramai yang tak berpuas hati sehingga ada yang mengatakan mem
10 Masjid Popular Di Malaysia

10 Masjid Popular Di Malaysia

Masjid sudah semestinya tempat yang sering menjadi persinggahan untuk #umatislam menunaikan #ibadah. Nak cari #masjid yang besar, selesa dan lawa? Jo
Michelle Yeoh, Antara 10 Orang M’sia Di Mata Dunia

Michelle Yeoh, Antara 10 Orang M’sia Di Mata Dunia

Dunia #hiburan sudah pasti tidak asing dengan semua orang. Tanpa kita sedar ramai je sebenarnya anak seni kita yang memenangi #anugerah peringkat #an
10 Pereka Fashion International Asal Malaysia

10 Pereka Fashion International Asal Malaysia

Hasil rekaan setiap #fashiondesigner bukan sahaja mendapat perhatian dari dalam negara malah sehingga ke mata #dunia. Jom kenali fashion designer tem
10 Design Cermin Mata Yang Popular

10 Design Cermin Mata Yang Popular

Asyik pakai #design yang sama je. Cuba try yang lain untuk nampakkan keunikan yang tersendiri. Sebelum ke kedai spek nak beli set baru sila tonton vi
Pekan Lama Hampir Dilupai: Kuala Kubu Bharu

Pekan Lama Hampir Dilupai: Kuala Kubu Bharu

#KualaKubuBharu, pekan kecil bersejarah yang dipenuhi dengan bangunan lama dan juga diduduki beberapa perkampungan #orangasli. Bagi sesiapa yang nak
Quick Tour Universiti Putra Malaysia – Untuk Orang Muda

Quick Tour Universiti Putra Malaysia – Untuk Orang Muda

Bukan tempat belajar je ada, di sini juga merupakan tempat #pelancongan yang pertama dibuka di #universitiawam. Itulah #UPM yang terletak di Seri Kem
Dulu Tempat Banduan, Kini Tempat Lepak – Penjara Pudu

Dulu Tempat Banduan, Kini Tempat Lepak – Penjara Pudu

#Penjarapudu sudah lama lesap menyembah bumi. Dulu menjadi tapak sebuah penjara, kini menjadi shopping mall #lalaport. Banyak kisah yang menggemparka
1 2 10 / 16 POSTS