10 Tanda That You’ll Get Lucky (Dating)

Perkara yang paling complicated sekali dalam dunia dating adalah untuk kita mengetahui sama ada si dia berminat dengan kita ke tidak. Kadang-kadang kita nie terperasan je yang si dia suka kita. Senang cerita nak mengenali ‘someone’ boleh jadi mengelirukan. Tapi jangan risau masih ada harapan untuk korang tahu the signs yang korang bertuah untuk date her!

#1. Bayar/Belanja Makan & Minum 

Ini petanda halus tau uolls! Kalau si dia dah offer diri nak ‘lanje’ korang, itu adalah petunjuk yang si dia crush kat korang. Apa korang ingat perempuan senang ke nak keluarkan duit untuk lelaki?

#2. Body Language

Ini tanda yang paling obvious sekali, kalau si dia berdiri/stay close dengan korang- makanya ada somethinglah tu! Bukan tu je uolls, kalau si dia duduk and cross kaki dia and one of the leg pointed kat you guys maknanya dia suka korang! Yelah, silang kaki kan nampak manja-manja gituwwww!  Flip hair, main-main dengan rambut dia and bila dia cakap dengan korang dia akan tilt kan kepala dia!

#3. BFF Dia Tahu Pasal Korang

Perempuan nie akan share dengan yang betul-betul rapat dengan dia je uolls, kalau dah BFF forever dia pun tahu pasal korang- maknanya korang nie special lah bagi dia. Korang patut bangga lah dia dah story mory dengan BFF dia, bukan senang- perempuankan pemalu sikit!

#4. Compliments

Jarang-jarang perempuan nak puji-puji ni kan? Tapi kalau perempuan dah puji korang segak, kacak, pandai- maknanya nak terbaliklah dunia nie uolls! Its’s a good sign lah, tuah tu tuah!

#5. Dress to Impress

Kalau si dia dah bersolek, melawa luar dari kebiasaanya, pakai over sikit itu petanda lah tu. Kalau korang perasan dia dengan kawan-kawan dia nampak biasa je tapi bila korang ada tiba-tiba dah nak bersolek nak pakai sexy sikit ke- dia nak impress koranglah tu dengan harapan korang nampak kewujudan dia paling cantik kat situ, nak korang pandang dia.

Nak tahu tanda lucky apa untuk korang date her? Click nextpage! 

PAGES

1 2

COMMENTS