1 168 169 170 171 172 174 1700 / 1734 POSTS
Make Over Kasut Sekolah Putih

Make Over Kasut Sekolah Putih

By : Zatty Kurang kasut kasual untuk pakai pergi kolej tapi nak beli takda bajet? MKR ada satu penyelesaian. Apa kata upgrade kas
Elakkan jadi jutawan anggur dengan cari kerja di sini

Elakkan jadi jutawan anggur dengan cari kerja di sini

by: Amir Alif Masalah pengangguran di kalangan mahasiswa kita merupakan satu isu yang sangat serious di Malaysia. Jadi hari ni MyKamp
Sukan Floorball : Diam Tapi Berisi?

Sukan Floorball : Diam Tapi Berisi?

By : Colin Mesti ramai yang tak kenal atau baru sangat dengan sukan Floorball ni, kan? Dan ramai jugak yang konfius Floorball dengan
Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Ramai antara kita yang mesti rindukan permainan video lama semasa zaman kecil dan masih ada diantara kita yang masih menyimpan permainan video merek
Hi Bibir Korea

Hi Bibir Korea

By : Colin Gegirls kat luar sana yang mengalami bibir kering ke, pucat ke nak bibir ala korean look gitew, korang tak payah risau dah
Jelajah ketenangan sambil mencari teman sejati

Jelajah ketenangan sambil mencari teman sejati

Jarang nak dengar kaki travel ni nak melawat tempat-tempat seperti masjid melainkan di luar negara. So, mesti ada yang tak perasan kan bahawa Malaysia
Top 10 artis suara unik

Top 10 artis suara unik

Dalam ramai-ramai artis dekat Malaysia, siapa yang korang rasa ada suara paling unik atau kita panggil "suara emas"? Ofkos lah sedap, berlemak dan l
Gadis Choker Si Penghias Fesyen Dunia

Gadis Choker Si Penghias Fesyen Dunia

By : Colin Fashion 90-an kini kembali!  Macam buat comeback okay? Kalau perasan, ramai wanita yang makin gemar memakai choker sama ad
Fenomena PMS (Parking Macam Sial)

Fenomena PMS (Parking Macam Sial)

Kepada korang yg ada kereta ke motor ke atau apa-apa jenis kenderaan tu, jangan la buat tempat parking tu macam mak atuk  korang yang punya.
Tiada harapan hujung minggu ini? Jangan risau, ada Santai Bro di Gombak

Tiada harapan hujung minggu ini? Jangan risau, ada Santai Bro di Gombak

Kalau nk gelar diri mat lepak atau geng lepak dan blum kenal lagi hangout terbaik di Gombak. Malangnya, ramai lagi blm tau. Its OK,MKR sudah pantau, d
1 168 169 170 171 172 174 1700 / 1734 POSTS