1 126 127 128 129 130 133 1280 / 1326 POSTS
Petanda dating fail. Lelaki vs Perempuan

Petanda dating fail. Lelaki vs Perempuan

Hmm, tengah -tengah dating, ada jek yang spoil. Itu tak kena, ini tak kena. Eh , susah ler gini ! Tahu tak macam mana nak detect dating korang tengah
Wow! Jom lepak Theme Park!

Wow! Jom lepak Theme Park!

Nak pergi themepark weekend ni tapi tak tahu pilihan yang ada dengan harga? Lokasi? Jangan risau. MKR ada siapkan list untuk korang. Pilih dan book ti
Mitos Tentang Sari

Mitos Tentang Sari

By : Subhashinii Jeyasankar APA ITU SARI ? Saree adalah sehelai kain berbentuk segi empat yang tidak dijahit dan berlinkungan dari e
Euwww , Malaysia buat games ?

Euwww , Malaysia buat games ?

Haa, mesti korang ada pernah terfikir kan Malaysia noob, mampu ke nak cipta game apa semua ni? Setakat main boleh lah. Lain lah kalau korang memang ga
Mirage X Kawan 10th Anniversary – Pesawat & Plague Of Happiness Showcase

Mirage X Kawan 10th Anniversary – Pesawat & Plague Of Happiness Showcase

by : Amirul Rahman ​Pada 9 Februari 2018, kumpulan Pesawat dan Plague Of Happiness  telah menyambut anniversary diorang yang ke 10
Skowt : Platform Untuk Bantu Band Indie

Skowt : Platform Untuk Bantu Band Indie

SKOWT merupakan platform yang menumpukan unsigned artist seluruh dunia dengan memberi mereka peluang dan ruang untuk menunjukkan bakat m
Handbag Terbaik Untuk Kampus Life Pilihan MKR

Handbag Terbaik Untuk Kampus Life Pilihan MKR

By : Chem Semua orang pernah alami situasi ni lagi-lagi student perempuan yang nak ke kampus tu. Haa memang tak sah lah kalau tak b

Cara Jimat Nak ke KLIA/KLIA2

Picture Kalau standard harga nak ke KLIA dari Kl Sentral adalah RM55 untuk sehala. Tapi tahu tak korang ada cara mudah dan jimat untuk korang pergi t
Kaca Mata Hitam, Seri Personaliti Anda

Kaca Mata Hitam, Seri Personaliti Anda

by; Amir Alif Tak susah pun nak pilih kacamata hitam ni sebenarnya. Kalau kacamata hitam yang dipilih tu tak sesuai dengan bent
Untuk penggemar thriller, Lost in KL

Untuk penggemar thriller, Lost in KL

Halloween semakin dekat. Korang dah jumpa port untuk celebrate tak? Belum? Apa kata kita pergi "Lost in KL" #Apa Lost In KL? Sesat dalam Kuala
1 126 127 128 129 130 133 1280 / 1326 POSTS