1 123 124 125 126 127 128 1250 / 1278 POSTS
Top 10 artis suara unik

Top 10 artis suara unik

Dalam ramai-ramai artis dekat Malaysia, siapa yang korang rasa ada suara paling unik atau kita panggil "suara emas"? Ofkos lah sedap, berlemak dan l
Gadis Choker Si Penghias Fesyen Dunia

Gadis Choker Si Penghias Fesyen Dunia

By : Colin Fashion 90-an kini kembali!  Macam buat comeback okay? Kalau perasan, ramai wanita yang makin gemar memakai choker sama ad
Fenomena PMS (Parking Macam Sial)

Fenomena PMS (Parking Macam Sial)

Kepada korang yg ada kereta ke motor ke atau apa-apa jenis kenderaan tu, jangan la buat tempat parking tu macam mak atuk  korang yang punya.
Tiada harapan hujung minggu ini? Jangan risau, ada Santai Bro di Gombak

Tiada harapan hujung minggu ini? Jangan risau, ada Santai Bro di Gombak

Kalau nk gelar diri mat lepak atau geng lepak dan blum kenal lagi hangout terbaik di Gombak. Malangnya, ramai lagi blm tau. Its OK,MKR sudah pantau, d
Terjun dari lereng bukit

Terjun dari lereng bukit

Teringin nak terbang tapi tak tahu dekat mana boleh terbang? Tak pasti harga dia macam mana and jenis macam mana? Jangan risau! MKR sedia membantu. Jo
Buang Habuk dari Hutang Lapuk

Buang Habuk dari Hutang Lapuk

By: Shaz Siapa je tak ada kawan baik kan? Well that's good. Okay now, siapa yang ada best friend tapi best friend tu dah jadi you
Penting mana main game?

Penting mana main game?

By: Shaz Sebagai seorang gamers, mesti dah biasa orang sebut "get a life" kan time korang tengah syiok main game. adahal, dorang
Punca Anda Tidak Layak Untuk Menderma

Punca Anda Tidak Layak Untuk Menderma

By: Shaz Kalau dah baca pasal kebaikan menderma darah, mesti ada yang tak sabar nak derma kan! Tapi nanti dulu.... Sebelum nak
Top 5 Gelagat kucing yang sama seperti manusia

Top 5 Gelagat kucing yang sama seperti manusia

By: Shaz Kucing diantara haiwan yang terbanyak dibela oleh manusia. Kucing memang terkenal ​dengan sifat manja terhadap tuannya tapi
1 123 124 125 126 127 128 1250 / 1278 POSTS