1 119 120 121 122 123 125 1210 / 1250 POSTS
Handbag Terbaik Untuk Kampus Life Pilihan MKR

Handbag Terbaik Untuk Kampus Life Pilihan MKR

By : Chem Semua orang pernah alami situasi ni lagi-lagi student perempuan yang nak ke kampus tu. Haa memang tak sah lah kalau tak b

Cara Jimat Nak ke KLIA/KLIA2

Picture Kalau standard harga nak ke KLIA dari Kl Sentral adalah RM55 untuk sehala. Tapi tahu tak korang ada cara mudah dan jimat untuk korang pergi t
Kaca Mata Hitam, Seri Personaliti Anda

Kaca Mata Hitam, Seri Personaliti Anda

by; Amir Alif Tak susah pun nak pilih kacamata hitam ni sebenarnya. Kalau kacamata hitam yang dipilih tu tak sesuai dengan bent
Untuk penggemar thriller, Lost in KL

Untuk penggemar thriller, Lost in KL

Halloween semakin dekat. Korang dah jumpa port untuk celebrate tak? Belum? Apa kata kita pergi "Lost in KL" #Apa Lost In KL? Sesat dalam Kuala
Kenali MRT Pasar Seni

Kenali MRT Pasar Seni

Jom ke MRT Pasar Seni! Okay post kali ni kita tengok apa yang ada dekat sekitar MRT Pasar Seni dan kita akan tengok MRT Pasar Seni akan
Stilletto, senjata utama fesyen wanita

Stilletto, senjata utama fesyen wanita

by: Amir Alif Siapa je yang tak nak nampak tinggi and trendy kan? So cara terbaik bagi wanita untuk nampak bergay
Make Over Kasut Sekolah Putih

Make Over Kasut Sekolah Putih

By : Zatty Kurang kasut kasual untuk pakai pergi kolej tapi nak beli takda bajet? MKR ada satu penyelesaian. Apa kata upgrade kas
Elakkan jadi jutawan anggur dengan cari kerja di sini

Elakkan jadi jutawan anggur dengan cari kerja di sini

by: Amir Alif Masalah pengangguran di kalangan mahasiswa kita merupakan satu isu yang sangat serious di Malaysia. Jadi hari ni MyKamp
Sukan Floorball : Diam Tapi Berisi?

Sukan Floorball : Diam Tapi Berisi?

By : Colin Mesti ramai yang tak kenal atau baru sangat dengan sukan Floorball ni, kan? Dan ramai jugak yang konfius Floorball dengan
Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Nostalgia Game-game dari Play Station 1

Ramai antara kita yang mesti rindukan permainan video lama semasa zaman kecil dan masih ada diantara kita yang masih menyimpan permainan video merek
1 119 120 121 122 123 125 1210 / 1250 POSTS