Tips Memiliki Bibir Seksi

By : Zatty
Nak cari boyfriend (*cari girlfriend pun boleh jugak*), bibir mesti kena sensual, menggoda, lembut dan tak rosak! Barulah ramai yang datang betul? Dalam post ni, kita akan bagitahu cara untuk memiliki (*ceehhh*) “aset” special ni.
Tomato

Selalu sapukan tomato ke bibir. Buat setiap hari (*disiplin!*). Kandungan Vitamin C dan air yang tinggi mampu memerahkan bibir secara natural.
Madu

Sediakan madu (dua sudu teh) + teh yang diperah limau nipis (1 sudu teh). Lepastu, sapu rata pada bibir dan tunggu sampai 10 minit. Cukup masa, basuh dengan air suam. Buat selama sebulan dan dapat lah hasil yang mengancam tu.
Ubat Gigi

Sebelum tido, sapu rata ubat gigi pada bibir. Biarkan semalaman. (*pastikan tido tak ganas*). Esok, lepas cuci, bibir akan jadi merah.
Rose Petal

Bersihkan dalam susu 30 minit. Campurkan beberapa titisan Gliserin + madu dan gaulkan sampai jadi macam pasta. Sapu pada bibir (*picit sikit time sapu tu*) 5 minit. Lepastu, biarkan sampai 20 minit and basuh dengan air suam
Almond Oil

Paling senang nak cari sebab ada jual dekat pasaraya. Contohnya (vaseline). Cara pakai pun senang je. Sapukan pada bibir secara rata.

Tips tips dekat atas boleh lah bantu korang untuk ada bibir yang menggoda lagi mengancam okay? Kalau korang ada apa apa topik yang nak kami postkan, emailkan pada [email protected]

COMMENTS