Janda Bergetah Buat Lelaki Stim!

Sekarang ni dah banyak kita dengar pasal lelaki yang pilih janda berbanding anak dara. Tapi yang hairannya sebab apa jadi macam tu ? Jom kita tengok kelebihan janda di mata lelaki ni.

1. Janda lagi murah dari anak dara

Anak dara demand tinggi ? Mana taknya kalau ajak kahwin hantaran mesti semua nak harga tinggi-tinggi tapi semua benda tak tahu. Nak nak kalau jenis yang asyik selfie, keluar sana sini. Entah-entah masak nasi pun tak reti. Adoiyyy. Pening !

2. Sudah ada skill untuk melayan

Sebab janda ni ada pernah berkahwin, mesti dah banyak pengalaman. So dia punya skill tu lagi advance lah dari anak dara ni kan. Lagi-lagi kalau bab mengoda suami. Kalau dapat janda yang pandai melawa, memang akan hari-harilah bersolek. No wonderlah lelaki suka.

3. Lebih independent dan tak manja

Biasanya janda ni dia pandai bawa diri and kekadang boleh survive sendiri tanpa harapkan lelaki. Pengalaman sebelum ni mematangkan mereka. Itulah yang lelaki suka ! Yelah, kalau anak dara ni semua nak suruh lelaki kan, buat itu ini. Sekali dua boleh lah layan tapi kalau selalu. Kirim salamlah.

4. Janda pandai ‘mulut manis’

Pernah dengar orang yang jenis pandai ‘menggula’ ? Ni lelaki paling suka. Janda ni selalunya jenis yang pandai jaga hati. Tak payah cakap lebih-lebih. senyum, kenyit mata sikit pun lelaki boleh cair. Tangkap leleh beh !

COMMENTS