Categori: Cerita Panas

1 2 10 / 18 JUMLAH POST
10 Orang Terkaya di Malaysia 2018

10 Orang Terkaya di Malaysia 2018

  Kita dah nak masuk penghujung tahun dah pun dan korang mesti tertanya tanya siapakah yang masih berada dalam Senarai Top 10 Orang Terkaya di
Ewww Darah!

Ewww Darah!

Huishh derma darah? Ea derma darah,erm korang pernah tak derma darah kesayangan kepada orang lain? Bukan suntik by jarum untuk tujuan lain tau, ka
Belanjawan 2019: Peruntukan RM20 Juta Untuk Ujian Saringan Wanita- Yayyy!

Belanjawan 2019: Peruntukan RM20 Juta Untuk Ujian Saringan Wanita- Yayyy!

Jangan risau jangan bersedih buat  para ladies, takkan dilupakan peruntukan untuk korang! Antara perkara yang di highlight ketika pembentangan Bel
Belanjawan 2019 : Yeayyy Jom ke Pulau Pangkor!

Belanjawan 2019 : Yeayyy Jom ke Pulau Pangkor!

Memang terboekk arr belanjawan 2019!!! Happy gilerr bila dengar yang Pulau Pangkor telah menjadi sebuah pulau yang bebas cukai demi untuk u
Netflix and Spotify Dikenakan Cukai, Yay Or Nay?

Netflix and Spotify Dikenakan Cukai, Yay Or Nay?

"Bagi perkhidmatan atas talian yang diimport oleh pengguna, penyedia perkhidmatan asing akan dikehendaki berdaftar dengan Kastam, mengenakan dan m
Bajet 2019 : Semua Restoran Terbuka Adalah Kawasan Larangan Merokok Mulai 1 Januari!

Bajet 2019 : Semua Restoran Terbuka Adalah Kawasan Larangan Merokok Mulai 1 Januari!

Berita gembira buat semua yang tertunggu-tunggu pengisytiharaan zon bebas asap rokok di semua restoran yang menjadi tumpuan umum ni kan, yela kada
Belanjawan 2019: FREE- Tol Motosikal Penang, Johor Ride Ke Singapore!

Belanjawan 2019: FREE- Tol Motosikal Penang, Johor Ride Ke Singapore!

Abang-abang rider yang berada di Penang yang nak merayap ke Johor and Singapore tu, haaa ini adalah satu berita boek buat korangggg! Tol motosikal
Belanjawan 2019 : Emas di Tokyo!

Belanjawan 2019 : Emas di Tokyo!

Jom menang emas, dapatkan rm 100 juta untuk kebaikan kita bersama. Semarakkan sukan negara dengan lebih gemilang di samping memantapkan mutu fasil
Belanjawan 2019: Peruntukan Boek Punya Untuk Pendidikan Tinggi!

Belanjawan 2019: Peruntukan Boek Punya Untuk Pendidikan Tinggi!

Buat warga kampus sekalian, mesti korang nak tahu kan intipati menarik yang boleh bagi benefits untuk mahasiswa mahasiswi menerusi Belanjawan 2019
Belanjawan 2019 : Mengurangkan Penguatkuasa KPDNK

Belanjawan 2019 : Mengurangkan Penguatkuasa KPDNK

Nak mengadu pasal harga tidak ikut piawaian? Atau harga yang melampau? Barang expired tapi still dijual? Ini lah masanya untuk warga muda lebih
1 2 10 / 18 JUMLAH POST