Author: YayaInd

1 2 3 6 10 / 56 JUMLAH POST
Dilema sambung belajar atau kerja?

Dilema sambung belajar atau kerja?

Dilema lah nak sambung belajar ke nak kerja? Kalalu sambung belajar lagi kena labur duit lagi, kalau kerja boleh dapat duit. #MykampusAM kongsi
Special Edition- Freedom of Orang Mudaaaa!

Special Edition- Freedom of Orang Mudaaaa!

Apa pendapat warga kampus Kolej FELCRA tentang topik kebebasan orang muda disekat? #KANTEEN kongsikan apa yang mereka rasa & mahukan! Ha
Special Edition- Orang Muda & Public Transport!

Special Edition- Orang Muda & Public Transport!

Berguna ke tidak public transport yang kerajaan sediakan ni uolls? Nak tahu apa pendapat youngster di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics ten
Special Edition- Orang Muda Mengundi!

Special Edition- Orang Muda Mengundi!

Show orang muda mengundi kali ni special sikit uolls, team MKR dapatkan pendapat para youngster di Kolej Komuniti Bentong! And dengarkan interview
Gossip Hangat 2018!!

Gossip Hangat 2018!!

Apa kata kita layan compilation gossip viral sepanjang 2018 nie! #MykampusAM kongsikan. Hari: Isnin Tarikh:  24 Disember 2018 Masa
Rangsangan Yang Aneh!

Rangsangan Yang Aneh!

Mesti korang dah bayangkan rangsangan yang sedap-sedap kan? Ahaaa entri kali nie akan berikan korang satu rangsangan yang lain dari yang lain. Ini
Show Your Bikini Girlsssssss!

Show Your Bikini Girlsssssss!

Zaman berganti zaman, bikini turut berubah dari semasa ke semasa mengikut arus fashion swimsuit era terkini. Kalau 40 tahun dulu sebelum kemuncula
Evolusi Bikini

Evolusi Bikini

Jangan ingat bikini ada satu macam je uolls! #MykampusAM kongsikan jenis bikini yang hoddd! Hari: Khamis Tarikh:  20 Disember 2018 Mas
Wanita: Bercukur Kaki atau Tidak?

Wanita: Bercukur Kaki atau Tidak?

Ada wanita yang dilema untuk mencukur kaki dan ada yang tak. Tapi kenapaaaaa? #Kanteen kongsikan pendapat para wanita muda. Hari: Rabu Ta
10 Wanita Iconic Dunia 2018

10 Wanita Iconic Dunia 2018

Siapa cakap wanita tak berkuasa, tak boleh berjaya dan tak hodddd? Tak percaya? #MykampusAM kongsikan 10 wanita besi dari seluruh belahan dunia
1 2 3 6 10 / 56 JUMLAH POST