Author: Sanmugavalli Ramasamy

1 2 3 8 10 / 77 POSTS
Lee Chong Wei

Lee Chong Wei

13 june yg lepas Malaysia digemparkan apabila datuk Lee Chong Wei iaitu jaguh badminton negara decide untuk bersara & berhenti bermain badminton s
Flight Tipsy Tips

Flight Tipsy Tips

Baru first time naik flight? Tak tahu apa nak buat? Tak tahu apa rules yang betul? Jangan risau! MKR share some tipsy tips untuk anda yang first time
Best Raya Film

Best Raya Film

Kalau masuk musim perayaan, mesti akan ada iklan raya atau filem raya kan? Filem raya itu tak semestinya ending dia salam-salam raya je, tapi mesti be
Instant Karma

Instant Karma

"What you give, you will get back". Itu yang dimaksudkan karma. So MKR nak share kan beberapa kes yang terjadi dan dapat balasan secepat mungkin. Deng
Tindakan Malaysia Kepada Penagih Dadah

Tindakan Malaysia Kepada Penagih Dadah

Minggu lepas peminat Farid Kamil dikejutkan dengan berita pelakon dan pengarah itu dijatuhkan hukuman penjara 9 bulan selepas didapati mengambil dadah
Cabaran Wanita Di Bulan Ramadhan

Cabaran Wanita Di Bulan Ramadhan

Bulan puasa tentu satu bulan yang penuh cabaran bagi golongan wanita. Salah satu cabaran khususnya bagi wanita ialah mereka dipaksa masak sepanjang bu
Live Or Die ??

Live Or Die ??

Live or Die? Demikian adalah status yang dimuat naik oleh seorang remaja perempuan berusia 16 tahun sebelum terjun bangunan apabila voting di instagra
Top 10 Troll Terbaik

Top 10 Troll Terbaik

Troll dah menjadi trend zaman sekarang kalau nak bahan orang, menyindir dan buat orang lain terasa. Troll boleh jadi macam-macam jenis seperti ayat, k
Falsafah 101 : Otto Von Bismarck

Falsafah 101 : Otto Von Bismarck

Otto von Bismarck adalah salah seorang pemimpin yang menonjol sebagai Perdana Menteri Kerajaan Prussia (1862–1890) dia menyatukan Jerman dengan berapa
Basikal Lajak

Basikal Lajak

Budak-budak zaman sekarang, jenis yang suka menukar atau ubahsuai sesuatu. Salah satunya ialah "basikal lajak". Kes kemalangan maut 8 orang remaja aki
1 2 3 8 10 / 77 POSTS