Author: Rogayah

1 2 3 5 10 / 43 JUMLAH POST
KPDNKK Untuk Orang Muda – Nak Mula Berniaga ?

KPDNKK Untuk Orang Muda – Nak Mula Berniaga ?

Warga kampus ! jangan kelam kabut kalau korang tak tahu nak buat apa lepas habis belajar , banyak korang boleh contribute sebagai rakyat Malaysia yang
Drama PTPTN , Kalah Drama Melayu Pukul 7

Drama PTPTN , Kalah Drama Melayu Pukul 7

Janji macam macam tapi tak di tepati kan , confirm orang muda marah kan . Jom dengarkan apa kata pihak yang lebih tahu , bersama DJ Fazz dengan temu b
Accident Dahsyat Dari Rumah – So menakutkan

Accident Dahsyat Dari Rumah – So menakutkan

Dalam banyak banyak rumah , rumah siapa paling selamat ? Macam macam accident yang boleh terjadi dari rumah anda , tinggal dapur api terpasang boleh m
Chillin dekat KL Vintage Festival

Chillin dekat KL Vintage Festival

Menjadi unik tidak seharusnya pada barang yang mahal sahaja. Adakala barang vintaj lagi mahal dari yang lain disebabkn nilai estetika dan perbezaan ya
Naturalisasi sukan

Naturalisasi sukan

Banyak negara dah membuat naturalisasi ini, cuma Malaysia baru nk berjinak-jinak dalam perkara ini. Part 1 : Naturalisasi Sukan - Keperluan Pemain
Apa itu ICERD ?

Apa itu ICERD ?

Bertanyakan pendapat warga kampus tentang perlunya gerakan ICERD ini, relevenkah topik ini kepada orang muda sekarang ? Part 1 : Apa itu ICERD - ra
10 Artis Wanita Don’t Give A Damn

10 Artis Wanita Don’t Give A Damn

Kebanyakkan artis-artis di Malaysia menggunakan social media untuk mengekspresskan diri mereka. Dan ternyata mereka don't give a fuck apa yang netizen
Orang bertudung susah dapat kerja

Orang bertudung susah dapat kerja

Adakah benar wanita bertudung susah nak dapat kerja sebab dianggap segan bersosial , wujudkah penindasan majikan terhadap pekerja ? https://www.you
Top 10 Waterpark PALING AWESOME di Malaysia

Top 10 Waterpark PALING AWESOME di Malaysia

Terlalu banyak waterpark kat Malaysia ni yang best takkan korang nak pergi semua , kali MKR senaraikan top 10 yang paling syiok , bersama Yaya dalam s
Tempat OOTD yang cun cun -Top 8

Tempat OOTD yang cun cun -Top 8

Korang mesti nak gambar timeline instagram korang cantik dan berseni , datang lah ke tempat OOTD yang di area bandar Kuala Lumpur dan Melaka . Dijamin
1 2 3 5 10 / 43 JUMLAH POST