Author: Putri Fatiha

1 2 10 / 20 POSTS
Gila Gula -Obesiti

Gila Gula -Obesiti

Tipu lah kalau ada orang yang kata dekat rumah dia memang tak ada gula sebab diorang ni gaya hidup sihat. Athira rasa 1 dalam 20 orang je dekat Mala
Jenis-jenis Keju – Makanan Kegemaran Malaysia

Jenis-jenis Keju – Makanan Kegemaran Malaysia

Part 1 from part 1 Keju adalah makanan kegemaran rakyat Malaysia yang kini semakin tegar dengan keju.Tidak kisah makanan apa pun mereka tetap a
Tutorial Review Tudung -Hijabista Style

Tutorial Review Tudung -Hijabista Style

Part 1 Review tudung dan tutorial tudung membuatkan ramai kaum perempuan mengikuti setiap trend tudung yang terkini.Cara dan stail yang mereka
Nampak Halal Tapi…….

Nampak Halal Tapi…….

Korang tengok sekarang ni selamba je orang buat benda haram. Dah macam makanan harian pula. Sini sis kongsikan 3 benda yang konon halal tapi sebenarny
Hosni Mubarak – Zaman pemerintahan (part 2)

Hosni Mubarak – Zaman pemerintahan (part 2)

Part 2 from part 2 Kerajaan Mesir adalah kerajaan islam yang terletak di timur tengah yang moden dan probarat jika dibandingkan dengan kerajaan
Hosni Mubarak – Zaman pemerintahan Hosni Mubarak

Hosni Mubarak – Zaman pemerintahan Hosni Mubarak

Part 1 from part 1 Kerajaan Mesir adalah kerajaan islam yang terletak di timur tengah yang moden dan probarat jika dibandingkan dengan kerajaan
Undi 18 – Setuju ke anak muda? (Part 3)

Undi 18 – Setuju ke anak muda? (Part 3)

  Part 3 from part 3 Undi 18 akan dibentangkan di parlimen dan ia akan menentukan pihak mana yang setuju dengan pembentangan Undi 18.Un
Undi 18 – Setuju ke anak muda (part 2)

Undi 18 – Setuju ke anak muda (part 2)

  Part 2 from part 2 Undi 18 akan dibentangkan di parlimen dan ia akan menentukan pihak mana yang setuju dengan pembentangan Undi 18.Un
Undi 18 – Setuju ke anak muda

Undi 18 – Setuju ke anak muda

  Part 1 from part 1 Undi 18 akan dibentangkan di parlimen dan ia akan menentukan pihak mana yang setuju dengan pembentangan Undi 18.Un
Guerilla Gardening – Tanaman Kawasan Bandar

Guerilla Gardening – Tanaman Kawasan Bandar

    Part 1 from Part 1 Guerilla gardening adalah menanam di kawasan tanah kosong yang berhampiran dengan perumahan anda.Menanam di
1 2 10 / 20 POSTS