Author: Zulaikha Rahim

1 2 3 4 10 / 31 JUMLAH POST

Kebanyakkan parti politik di Malaysia wujud berasaskan kaum tertentu, adakah kita bersifat perkauman?   #KANTEEN membincangkan isu ini
10 Orang Terkaya di Malaysia 2018

10 Orang Terkaya di Malaysia 2018

  Kita dah nak masuk penghujung tahun dah pun dan korang mesti tertanya tanya siapakah yang masih berada dalam Senarai Top 10 Orang Terkaya di
Apps Lain Yang Boleh Tumbangkan Grab

Apps Lain Yang Boleh Tumbangkan Grab

Grab banyak problem? Grab semakin mahal? #mykampusAM berkongsi dengan warga kampus aplikasi-aplikasi e-hailing yang lagi power dari Grab tapi tak r
Top 10 Artis Non Malay

Top 10 Artis Non Malay

#KANTEEN senaraikan artis Malaysia bukan melayu   Hari : Jumaat Tarikh : 8 November 2018 Masa : 11.30am - 2pm Dengarkan m
Netflix and Spotify Dikenakan Cukai, Yay Or Nay?

Netflix and Spotify Dikenakan Cukai, Yay Or Nay?

"Bagi perkhidmatan atas talian yang diimport oleh pengguna, penyedia perkhidmatan asing akan dikehendaki berdaftar dengan Kastam, mengenakan dan m
Kementerian Pertanian dan Asas Tani Malaysia

Kementerian Pertanian dan Asas Tani Malaysia

Mesti korang tak pernah tahu apa fungsi kementerian ni kan? #mykampusAM berkongsi dengan warga kampus   Hari : Rabu Tarikh : 7 Novem
Bajet 2019 : Pas Bulanan Pengangkutan Awam RM100 Tanpa Had

Bajet 2019 : Pas Bulanan Pengangkutan Awam RM100 Tanpa Had

Berita gembira buat korang  di luar sana yang menggunakan perkhidmatan awam setiap hari. Dalam Bajet 2019 yang diumumkan pada Jumaat lepas kerajaan me
Budaya Friends With Benefits

Budaya Friends With Benefits

Korang pernah terfikir dan tahu tak apa itu Friend with Benefits? wujud ke fwb ni sebenarnya? Harini, Team Mkr akan membincangkan isu fwb ini Hari
Sukan dan Politik di Malaysia

Sukan dan Politik di Malaysia

Perlukah ada campur tangan ahli politik dalam sukan di Malaysia? #KANTEEN membincangkan.   Hari: Khamis   Tarikh : 1 November 2
7 Keajaiban Dunia

7 Keajaiban Dunia

Tahu tak korang di dunia ini ada 7 Wonders of The World yang memang amazing, memukauuuuu dan korang patut masuk kan dalam bucket list korang! Kesemua
1 2 3 4 10 / 31 JUMLAH POST