Author: Fazzati

1 2 3 4 10 / 40 POSTS
Berapa harga beg plastik sepatutnya dikenakan?

Berapa harga beg plastik sepatutnya dikenakan?

Semakin hari penggunaan beg plastik semakin berleluasa dan mengakibatkan pencemaran alam sekitar! Tapi orang ramai masih terus menggunakannya! So bera
Pertama dalam dunia “The Singing Pizza” !!

Pertama dalam dunia “The Singing Pizza” !!

Hello guys! Korang pernah terfikir suasana di mana korang makan pizza sambil dengar lagu yang eksklusif  ? Haa itu lah konsep baru yang diperkenalkan
Rumah Sewa Unisex ? Trend Anak Muda Masa Kini!

Rumah Sewa Unisex ? Trend Anak Muda Masa Kini!

Zaman makin lama makin maju begitu juga dengan pemikiran anak muda sekarang yang sudah berani tinggal di rumah sewa unisex! Adakah memang rela hati ?
Reaksi Tentang Tragedi Berdarah Christchurch!!!

Reaksi Tentang Tragedi Berdarah Christchurch!!!

Seluruh dunia dikejutkan dengan peristiwa yang memilukan  pada  hari Jumaat 15 Mac apabila dua masjid di Christchurch New Zealand diserang oleh pengga
Berita Tergemparrrr : Tragedi Pencemaran Toksik Di Pasir Gudang!

Berita Tergemparrrr : Tragedi Pencemaran Toksik Di Pasir Gudang!

Malaysia dikejutkan dengan berita yang menggemparkan apabila pelajar-pelajar di sekitar Sekolah kawasan pasir gudang menjadi mangsa yang terkesan deng
Pelakon Malaysia yang berjaya raih kemenangan Antarabangsa!

Pelakon Malaysia yang berjaya raih kemenangan Antarabangsa!

Siapa pelakon Malaysia yang dah menang dalam Anugerah berprestij tinggi luar negara ea? OMG kejap!!! Yang mana satu pelakon tu agaknya?!!! Jangan peni
Current Best “Live” Band (Indie) Performance!

Current Best “Live” Band (Indie) Performance!

Hello guys! Siapa kat sini yang kaki Gig yang suka pergi tengok Live Performance?? #KANTEEN akan berkongsikan senarai band indie yang performed live
Top 10 Movies Tempatan 2018!

Top 10 Movies Tempatan 2018!

MKR senaraikan 10 Filem sepanjang 2018 yang mungkin korang semua terlepas pandang! Nak tahu? #Kanteen kongsikan kepada semua! Hari: Juma
Antara Penulis Luar Terkenal Yang Pernah Singgah Di Malaysia!

Antara Penulis Luar Terkenal Yang Pernah Singgah Di Malaysia!

Korang tahu tak ada penulis terkenal yang pernah tinggal, lalu dan menulis tentang Malaysia ni?? Nak tahu? #MykampusAM kongsikan semua!  
“Panggil nama ku 3 kali maka aku akan menghampiri mu…….”

“Panggil nama ku 3 kali maka aku akan menghampiri mu…….”

Entiti , Hantu, Paranormal dan Makhluk halus .Kesemua ni sering dikaitkan dengan benda-benda mistik. Ramai yang takut dan ada yang tak percaya, tapi a
1 2 3 4 10 / 40 POSTS