Author: Fazzati

1 2 3 4 10 / 36 POSTS
Berita Tergemparrrr : Tragedi Pencemaran Toksik Di Pasir Gudang!

Berita Tergemparrrr : Tragedi Pencemaran Toksik Di Pasir Gudang!

Malaysia dikejutkan dengan berita yang menggemparkan apabila pelajar-pelajar di sekitar Sekolah kawasan pasir gudang menjadi mangsa yang terkesan deng
Pelakon Malaysia yang berjaya raih kemenangan Antarabangsa!

Pelakon Malaysia yang berjaya raih kemenangan Antarabangsa!

Siapa pelakon Malaysia yang dah menang dalam Anugerah berprestij tinggi luar negara ea? OMG kejap!!! Yang mana satu pelakon tu agaknya?!!! Jangan peni
Current Best “Live” Band (Indie) Performance!

Current Best “Live” Band (Indie) Performance!

Hello guys! Siapa kat sini yang kaki Gig yang suka pergi tengok Live Performance?? #KANTEEN akan berkongsikan senarai band indie yang performed live
Top 10 Movies Tempatan 2018!

Top 10 Movies Tempatan 2018!

MKR senaraikan 10 Filem sepanjang 2018 yang mungkin korang semua terlepas pandang! Nak tahu? #Kanteen kongsikan kepada semua! Hari: Juma
Antara Penulis Luar Terkenal Yang Pernah Singgah Di Malaysia!

Antara Penulis Luar Terkenal Yang Pernah Singgah Di Malaysia!

Korang tahu tak ada penulis terkenal yang pernah tinggal, lalu dan menulis tentang Malaysia ni?? Nak tahu? #MykampusAM kongsikan semua!  
“Panggil nama ku 3 kali maka aku akan menghampiri mu…….”

“Panggil nama ku 3 kali maka aku akan menghampiri mu…….”

Entiti , Hantu, Paranormal dan Makhluk halus .Kesemua ni sering dikaitkan dengan benda-benda mistik. Ramai yang takut dan ada yang tak percaya, tapi a
Top 10 Lagu Indie 2018!

Top 10 Lagu Indie 2018!

Korang mesti tertanya-tanya lagu indie mana yang ada di carta teratas kan??! OMG Geng band mana agaknya?   Takpa korang, #Show kanteen aka
SisterHood Alliance Nak Menamatkan Bayi Luar Nikah!

SisterHood Alliance Nak Menamatkan Bayi Luar Nikah!

SisterHood Alliance Nak Menamatkan Bayi Luar Nikah! Nak tahu apa sebenarnya SisterHood Alliance?   Kami membincangkan kepada warga k
Hangat ! Drama PTPTN !

Hangat ! Drama PTPTN !

Isu PTPTN semakin hari semakin membara , Apa sebenarnya terjadi dengan PTPTN ni? #Kanteen kongsikan! Hari: Selasa Tarikh: 11 December 2018
Suka Lari? Ini lah geng-geng yang korang boleh join!

Suka Lari? Ini lah geng-geng yang korang boleh join!

Minat bersukan? tapi tak ada geng ? asyik sorang-sorang je bersukan . #mykampusAM kongsikan kepada semua Hari: Jumaat Tarikh : 7 Disember 201
1 2 3 4 10 / 36 POSTS