Author: eedaabdullah

1 2 3 6 10 / 56 JUMLAH POST
Autonomi Pensyarah

Autonomi Pensyarah

(Hak Beri Lulus Atau Gagal kepada Student) Adakah pendidikan di universiti meningkat kalau pensyarah bebas bagi markah? Jom dengarkan KANTEEN hari
10  Bangunan Unik di Dunia

10 Bangunan Unik di Dunia

Jika sesetengah manusia berlumba-lumba membina bangunan pencakar langit siapakah yang paling tinggi di dunia, manakala sebahagian daripadanya pula
Makanan Viral 2018

Makanan Viral 2018

Makanan dan rakyat Malaysia memang tidak dapat dipisahkan. Banyak makanan dan minuman yang menjadi santapan kepada rakyat Malaysia bila keluar lep
Datuk Seri Najib Tun Razak as Comedian!

Datuk Seri Najib Tun Razak as Comedian!

Menjadi sensasi membaca post media social akaun bekas perdana menteri Malaysia sejak akhir-akhir ni yang dikatakan kadangkala lawak. #MYKAMPUS AM har
Top 10 Wanita Tercantik di Malaysia 2018

Top 10 Wanita Tercantik di Malaysia 2018

Selebriti Malaysia pun cantik sama macam selebriti Hollywood. #KANTEEN harini listkan untuk korang semua siapa yang wow di negara kita. Hari: Kham
Rewind Peristiwa Malaysia 2018

Rewind Peristiwa Malaysia 2018

Kecoh netizen semakin panas apatah lagi jika hal tersebut berkaitan dengan negara Malaysia. #MYKAMPUS AM esok mengupas peristiwa yang berlaku sepanja
10 Glamping Terbaik di Malaysia

10 Glamping Terbaik di Malaysia

Glamping ini adalah satu aktiviti percutian yang unik dan menyeronokkan yang mana konsep ‘glam’ dan ‘camping’ digabungkan. Namun, untuk setiap kaw
10 Glamping Terbaik di Malaysia

10 Glamping Terbaik di Malaysia

  Cayalah! Malaysia pun ada glamping best untuk korang beristirehat di hujung minggu. #MYKAMPUS AM esok sharekan dekat korang glamping area y
Rewind Peristiwa Dunia 2018

Rewind Peristiwa Dunia 2018

Masyarakat Rohingya menjadi mangsa agama dan bangsa dunia? #KANTEEN harini mengupas peristiwa yang berlaku sepanjang 2018 di dunia. Hari: Kham
10 Themepark Terbiar Paling Seram di Dunia

10 Themepark Terbiar Paling Seram di Dunia

Seronok kan dapat p themepark, boleh have fun sepuas-puasnya! TAPI...macamana kalau themepark tu dah jadi hiasan dan peninggalan saja, dah tak buk
1 2 3 6 10 / 56 JUMLAH POST