1 2 3 128 10 / 1273 POSTS
Riang Ria Raya Haji Di Kelantan

Riang Ria Raya Haji Di Kelantan

Kenapa orang #Kelantan asyik balik time #RayaHaji je selalu? Sebab #EmasMurah Kelantan buat sale jual mur-mur ke masa tu?? Patut lah trafik asyik ses
Occupy Wall Street: Bila Rakyat Memaksa Demokrasi

Occupy Wall Street: Bila Rakyat Memaksa Demokrasi

Protest di Wall Street pada 2011 menuntut supaya demokrasi tidak dibeli oleh orang2 kaya sehingga mereka kebal undang2. #AnakMuda & #WargaKampus
Top Secret Nurul Izzah Anwar

Top Secret Nurul Izzah Anwar

Tak sangka Nurul Izzah ni macam ni orangnya. Jom kita tengok rahsia anak Anwar Ibrahim ni! #NurulIzzah #AnwarIbrahim #PermatangPauh Follow Sosi
Lapan Kali Syed Saddiq Ditimpa Malang

Lapan Kali Syed Saddiq Ditimpa Malang

Sejak muncul sebagai idola wanita muda pada 2015, selepas menjadi menteri belia pun sampai kerajaannya #Bersatu kena buang, masih #SyedSaddiq menarik
Malaysians Pertama Menakluki Pentas Dunia

Malaysians Pertama Menakluki Pentas Dunia

Warga #MalaysiaBoleh pergi jauh! Ini lah rakyat-rakyat yang menempuhi cabaran dan berjaya menempah nama mereka di pentas dunia. #SwimsuitModel ada, B
Najib Razak Didapati Bersalah: Reaksi Anak Muda Terhadap Kes Najib

Najib Razak Didapati Bersalah: Reaksi Anak Muda Terhadap Kes Najib

Malaysia di"woww"kan bila Najib Razak didapati bersalah menyeleweng dana SRC. Adakah anak muda sedih atau gembira dengan keputusan ini? Saksikan waki
Al Kisah Sugu & Pavithra

Al Kisah Sugu & Pavithra

Susulan kes panas Sugu & Pavithra, adakah lelaki nak kena ada power ke atas wanita? Salah ke kalau wanita naak famous, glamor & ada cita2 sen

Roadshow

We design all in one tech solution for the complex needs of the capital management industry. Click here Pembentukan Wilayah Perse
10 Rumah Hantu paling SERAM Sedunia

10 Rumah Hantu paling SERAM Sedunia

https://youtu.be/lkIFyn6OZ9Y Khas untuk siapa yang suka travel, challenge diri anda dengan ziarah rumah-rumah hantu disini! #RumahHantu #Pont
Noam Chomsky: Orang Yahudi Perjuangkan Hak Asasi Orang Islam di Malaysia

Noam Chomsky: Orang Yahudi Perjuangkan Hak Asasi Orang Islam di Malaysia

Ahli pemikir yang berjiwa kemanusian seringkali mengkritik negaranya sendiri iaitu Amerika Syarikat dalam tindakan kejam dan tidak rasional mereka te
1 2 3 128 10 / 1273 POSTS