1 2 3 115 10 / 1141 POSTS
10 Video Kecaman Raja Kontroversi Malaysia Dato’ Sri Aliff Syukri.

10 Video Kecaman Raja Kontroversi Malaysia Dato’ Sri Aliff Syukri.

Siapa je yang tidak kenal raja kontroversi Malaysia iaitu Dato' Sri Aliff Syukri yang seringkali mengundang kecaman netizen terhadap diri beliau.
10 Aktiviti anda boleh buat sewaktu MCO [March 18 – April 14 2020]

10 Aktiviti anda boleh buat sewaktu MCO [March 18 – April 14 2020]

Semua aktiviti ini akan membolehkan anda deal dengan stuck di rumah untuk 28 hari #DudukRumah. Yang mana anda sudah cuba dan the best? #HapusCOVID19
10 Game Korang Patut Main Semasa ‘LOCKDOWN!’

10 Game Korang Patut Main Semasa ‘LOCKDOWN!’

PM Malaysia baru extend kawalan pergerakan dan mesti korang dah tak tahu nak buat apa kan? Untuk gamers, ni list 10 game yang patut korang layan unt
Lockdown: KEGILAAN Minggu 1st COVID-19 di Malaysia

Lockdown: KEGILAAN Minggu 1st COVID-19 di Malaysia

Sejak PM umum PKP minggu lepas, banyak benda gila terjadi di Malaysia. Mari kita #DudukRumah dan #KekalTenang sambil nonton video untuk #HapusCOVID19
Tik Tok Dan Maruah Perempuan Melayu

Tik Tok Dan Maruah Perempuan Melayu

1/8 Juta pengguna tiktok atau 4 juta rakyat malaysia telah menjadi pengguna tiktok sejati. Lain macam penangan tiktok ada yang  buat rutin , hobi dan
Perubahan Parlimen: WFD BANTU Malaysia

Perubahan Parlimen: WFD BANTU Malaysia

#UnitedKingdom bantu Malaysia untuk lebih meng-efektikan komunikasi antara #Parlimen dan #Rakyat Follow Sosial media kami untuk maklumat lanjut. F
Sekolah vernakular

Sekolah vernakular

Sekolah vernakular dikatakan boleh menyebabkan perpecahan kaum tapi salah ke kalau nak ajar budaya kaum sendiri. Teka-tekinya sekarang adakah kalau
Klinik buang masa! Kalau sakit yang simple2 tu baik beli kat farmasi dan diy je. Ni adalah sebab kenapa korang TAK PAYAH pergi klinik.

Klinik buang masa! Kalau sakit yang simple2 tu baik beli kat farmasi dan diy je. Ni adalah sebab kenapa korang TAK PAYAH pergi klinik.

klinikvsfarmasi #klinikbuangmasa #farmasionthego Part 1 https://youtu.be/jC5PCBGIOw8 Part 2 https://youtu.be/qCvL_bjkBd4 Part 3
10 Kompilasi Video Netizen Ketika Kuarantin COVID 19 ShareEmbedEmail

10 Kompilasi Video Netizen Ketika Kuarantin COVID 19 ShareEmbedEmail

Tak tahu nak buat apa di rumah semasa kuarantin COVID 19 ini menjelma ? Ini dia kompilasi video lucu netizen yang pasti membuatkan anda ketawa tanpa
10 Selebriti Terkenal Dunia Diuji Positif Covid-19

10 Selebriti Terkenal Dunia Diuji Positif Covid-19

Coronavirus merebak secara mendadak ke seluruh dunia. Bukan hanya rakyat biasa je yang menhidapinya, malah Selebriti-selebriti terkenal di seluruh d
1 2 3 115 10 / 1141 POSTS