1 2 3 55 10 / 548 POSTS
Tempat Makan Unik + Photo-Worthy!

Tempat Makan Unik + Photo-Worthy!

Lambakan restoran yang dibuka sering membuatkan kita confuse, tak tahu nak makan mana kan? Tak mamak mesti tomyam. Dah bosan and mahukan tempat ma
10 Video Games yang bertukar menjadi Top Movie Blockbuster

10 Video Games yang bertukar menjadi Top Movie Blockbuster

Bila korang tengok Movie yang berasal daripada video game, mesti korang akan rasa movie tu akan fail teruk kan? Tapi bukan list yang kitorang bagi ni.
Top 10 Tempat Makan Menggamit Nostalgia

Top 10 Tempat Makan Menggamit Nostalgia

Anda bosan? Anda mahukan kelainan? MKR share dengan korang tempat makan yang unik dan dekorasi yang tentu sahaja akan mengembalikan memori ke zama
Sekali Sedut Dah ‘High’ ..

Sekali Sedut Dah ‘High’ ..

Penggunaan rokok elektronik yang menjadi fenomena yang semakin berleluasa terutamanya dalam kalangan anak muda kita sendiri. Ada yang menggangap v
Tempat Sembah Berhala Haram

Tempat Sembah Berhala Haram

Isu tempat sembahyang untuk yang bukan Muslim sentiasa menjadi bualan hangat, nak-nak lagi bila ada pihak yang berkeras untuk bina jugak kuil seca
‘Avengers: Endgame’ Takdir Avengers Selepas Endgame

‘Avengers: Endgame’ Takdir Avengers Selepas Endgame

Apa yang akan jadi pada team Avengers selepas Endgame? Adakah mereka still akan bersatu atau berpecah? Macam mana dengan contract pelakon ni semua?
10 Hotel ‘Berpenunggu’ Masih Dibuka!

10 Hotel ‘Berpenunggu’ Masih Dibuka!

Sama ada korang perasan atau tak, hampir semua hotel ada bilik yang ditutup. Katanya dihuni oleh 'penunggu' atau makhluk halus. Jangan terkejut ho
Kenapa DAP Dibenci?

Kenapa DAP Dibenci?

Sebut saja DAP pasti akan naikkan darah orang Melayu. Apa yang membuatkan orang Melayu allergic sangat dengan DAP? #MyKampusAM bincangkan! H
Tuala Wanita: Tips & Jenama Terlajak Comfy!

Tuala Wanita: Tips & Jenama Terlajak Comfy!

Kalau cakap je pasal tuala wanita ramai yang tutup mulut, malu. Bukan apa, masing-masing segan nak berkongsi pendapat tentang pad! Tuala wanita bo
Mesyuarat Penuh Majlis Perbandaran

Mesyuarat Penuh Majlis Perbandaran

Di mesyuarat penuh inilah semua keputusan akan dibincangkan dan dibuat berhubung tempat tinggal penduduk sejagat. Tahu tak yang korang boleh hadir
1 2 3 55 10 / 548 POSTS