1 2 3 103 10 / 1021 POSTS
Yee Sang bersama MyKampus Radio!

Yee Sang bersama MyKampus Radio!

#HappyChineseNewYear kepada semua rakyat marhaen. Follow Sosial media kami untuk maklumat lanjut. Facebook: https://www.facebook.com/mykampusradio
Backpackers: More Than Just A Backpack

Backpackers: More Than Just A Backpack

Backpacking selalu disalah anggap oleh orang Malaysia. Backpacking bukan sekadar orang yang ada backpack di belakangnya tetapi ianya adalah lifestyle
George Orwell: Buku Magic buat Berfikir!

George Orwell: Buku Magic buat Berfikir!

"Dua kaki adalah musuh, Empat kaki atau bersayap adalah kawan" merupakan tagline terkenal dalam buku Animal Farm ditulis oleh George Orwell. Bukan s
Tradisi Malaysia: Agama & Bangsa Dalam Borang

Tradisi Malaysia: Agama & Bangsa Dalam Borang

Kita seringkali isi borang tanpa mempersoalkan maklumat yang betul-betul dikehendaki. Ada sesetengah maklumat yang diperlukan tidak berkaitan pun den
Event yang lit untuk ” darah muda ” 2020

Event yang lit untuk ” darah muda ” 2020

Rockaway Festivel Buat Comeback! Siapa yang peminat setia rock? ha boleh lah datang festivel ni dekat bukit jalil pada 14 mac & 15 mac pa
Gong Xi Gong Xi Angpow Na Li: Tahun Baru Dua Kali 2020

Gong Xi Gong Xi Angpow Na Li: Tahun Baru Dua Kali 2020

Tahun baru cina je mesti family tanya mana boyfriend, bila nak kahwin. Patut pun laku servis sewa boyfriend ni. Apa-apa pun jom layan soalan basic se
Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Kalender Jawa: Malam Keliwon!

Malam memuja hantu atau masa hantu keliaran adalah minggu ke-3 jumaat setiap bulan. Keliwon terkenal kerana budaya orang jawa dan bali Indone
Double B , Bundle or Branded?

Double B , Bundle or Branded?

Branded mestilah mahal dan berkualiti Mind set orang kita sekarang mahal je berkualiti sebab kita tahu makin mahal harga barang makin tahan
Pendatang Penyelamat Negara!

Pendatang Penyelamat Negara!

Malaysia mempunyai budaya imigran sejak merdeka lagi dan kebanyakkannya mereka daripada Indonesia.Tetapi, pada masa itu, warga asing hanya bekerja da
Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Berjinak bersama Tiktok #AnySongChallenge

Semua kenal group lagend korea 2NE1 kan! salah seorang ahli group ini iaitu Sandara Park baru je post video #Anysongchallenge di Intagram bersama Zic
1 2 3 103 10 / 1021 POSTS